Cihat Öztürk
Parçalı Üye
- 27 Temmuz 2010
- 4.568
- 2
- 288
Abi Jawai konusunda 1 senedir ortayı bulamadık. Geldiğinde doğru strateji ve doğru transfer demiştim. Sen aldığı sürelerden, kilo fazlasından ve arkasını tek kişiyle yedekleyeceğimizden yanlıs transfer olduğunu savunmustun. Geldiğimiz noktada Jawai ağır bir hastalık gecirdi ve 4 aydır mac yapmasına rağmen gram ilerleyemedi. Bundan dolayı yerine uzun alınması gerektiğini düşünüyorum. Fakat senin burda sallamanı beklerken sen doğru transfer olduğunu söylüyorsun.
Acıkcası ben Jawai veya Vougioukas'tan birinin yerine yılbaşına doğru, atletik-savunmacı bir uzun alınacağına inanıyorum(koçta bir uzun düşünüyor zaten). Hatta daha da ileri gideyim Nisan ayına geldiğimizde Jawai ve Vougioukas'ın aynı anda takımda olacağına ihtimal dahi vermiyorum.

Acıkcası ben Jawai veya Vougioukas'tan birinin yerine yılbaşına doğru, atletik-savunmacı bir uzun alınacağına inanıyorum(koçta bir uzun düşünüyor zaten). Hatta daha da ileri gideyim Nisan ayına geldiğimizde Jawai ve Vougioukas'ın aynı anda takımda olacağına ihtimal dahi vermiyorum.