Galatasaray Mâli Darboğazdan Stadın Yeni Sponsoru ile Çıkacak!

CL de her sene çeyrek final vs. yapan bir kulüp olsak yabancı bir firma bu fiyata yakın teklif verir ama şu anki durumda bu fiyatlar çok zor.yıllık 5 milyon TL bile zor bulurlar.

Yonetimler kadar ulkenin durumu , dovizin durumu , sponsor istekliliklerini de degerlendirmek lazim

Dolar 2010 senesinde 1,35 lerde iken verilen 100 milyon dolar ile bugunku kurdaki 100 milyon dolar arasinda 4-5 kat fark var

O konu doğru ama maaşlar hala euro olduğundan tl bazlı değerlendirme sağlıklı sonuç vermez.

Ailecek piknige gidilecektir piknik yerinden aktivitelerden cok benzin kopru et fiyati konusulur dusunulur
Futbol takip ederiz futboldan futbolcudan cok mali konular konusur muhattap oluruz
Bunlar bir kenara siyasetle ic ice herkes her tvde siyaset programin ulkenin her hanesinde siyasi tartisma
Nasil bir toplumuz yav

10 seneye 50 milyon euro veren bulursak öpüp başımıza koyalım.

2009 da dolar kuru 1.5 TL idi.

Ben 50 kâğıda fitim.
50 milyon euro dile kolay.

Gscimbom Mobile

Mevcut durumda 150m verecek sponsor muhtemelen zor bulunur ancak 100m civarı minimum seviye olmalı. Olmuyorsa boş kalması veya 1-2 yıllık kısa süreli anlaşmalar yapılması daha yerinde olur. Dursun, Yarsuvat, Cengiz vb. vasıfsız yöneticiler seviyeyi o kadar düşürdü ki kulübün sportif açıdan başarısız olduğu dönem yapılan, o dönemde bile pek beğenilmeyen anlaşmalar bile ütopik görünmeye başlandı.

Bu capsizlar sponsor ne bulamaz, bulsa bile onuda mundar eder. cok sacma bir anlasma yapar

Ülke/dünya piyasasının bozuk, Galatasaray popülaritesinin düşük olduğu bir dönemde 10 yıllık gibi uzun süreli sözleşme yapmak hiç akıllıca olmaz. Yıllık 15 milyon Euro verileceği de zaten hayal. En çok 2 bilemedin 3 yıllık bir sözleşme imzalanmalı, uzun süreli sözleşme için doğru zaman beklemelidir. Yoksa 300-500 bin Euro için yıllarca milyon Euroların ardından bakarız.

Başkan bu işi kendi başkanlık döneminde çözmek isteyecektir sanmıyorum kısa süreli anlaşma yapsın kendisinden sonra gelecek başkan yüksek ücretlerle anlaşma bulursa alay konusu bile olabilir. Başkanın kendini göstermesi için bu anlaşma büyük fırsat bu darboğazdan çıkmak için yapılacak iyi bir anlaşma bir daha ki adaylığında elinide kuvvetlendirecek

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haberin yapan arkadaş kurun ne kadar olduğunu biliyor mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Senelik 7.5 Milyon Euro kadar bir sponsor bulsak kafi şu şartlarda.

Yorumları okuyorum da, herkesde genel bir karamsarlık var. O paralar mumkun degil deniyor genelde..

Bunu soyleyenler futbolun tüm dünyada ve ülkemizde en populer spor oldugunu gözardı ediyorlar. Abromovitch ile baslayan Arap petrol milyarderleri ile devam eden yatırımları bu adamlar baska bir alana yapamaz mıydı? Bu adamlar iş bilmiyorlar mı?

Gelelim Turkiye ye.. Bugun okudum : cok taze bir haber.. Fenerbahce Avis ile yıllık 35.5 mTL lik sponsorluk anlasması imzalamış.. Hangi Fenerbahce?? Uluslarası arenada hiçbir basarısı olmayan, suan itibarıyla küme düşme potasında olan Fenerbahce.

Galatasaray bu ülkeye UEFA ve Super Kupayı getirdi. Suan itibarıyla sampiyonluga oynuyor . Maclarını oynadıgı stad ve taraftarlarının görsel söleni Avrupada ve dünyada meshur, yapılan anketlerde birincilikler var. Ve bu stada senelik 15m$ dan sponsor bulamıyacagız oyle mi??

Evet bu rakamlar mumkun degil malesef bugunlerde

Yahu Sinan, amma inatcı adamsın.. Neden mumkun degil, onu anlatmıyorsun, arguman koymuyorsun, boşa konusuyorsun.. Ben diyorum ki, Fenerbahce daha yeni Avis ile yıllık 35.5 mTL lik yıllık sponsorluk anlasması yapmış. Yaklasık 5m€ .. Bu nasıl oluyor? Bizim stad sponsorlugu ile ile Fener in forma sponsorlugunu karsılastır ve soyle. Neden olmuyor?? Bal gibi olur. İş bilen yoneticiler olsun yeter..

15 çok olsa da 8 10 civarı beklentim var kol sponsoru için 1,3 milyon euroluk anlaşma çıkıyorsa stad isim sponsorluğu için sağlam bir rakam gelebilir.

Geri
Üst Alt