Galatasaray, Manchester City'den Kayky ve Yangel Herrera İçin Görüşmelere Başladı

Torrentle calismayi istiyoruz diye gelirler, florya da onlari FT karsilar...

herrera > granada doneminde fena degildi. bu sezon espanyol ile oynadigi maclarda vasta buldum.
genelde merkez orta sahanin sag ici agirlikli,,, *bazi maclarda sol ic, forvet arkasi da oynatildi.

yangel den ziyade, ayni mevki olmasa da, ayni menseli >>>

< - >
*venezuela cikisli hatta soyle diyeyim venezuela lokal lig bazli , potansiyel gordugum ve makul fiyata ,kendisi fazla one cikmadan alinabilecek yetenek; *yerson chacon isimli sag kanat (acm de oynatiliyor kimi mac)......

kayky > kanimca potansiyeli tam olarak daha cikmadi. henuz 18de... mahrez.stearling karisimi izlenimi aliyorum...
kenarlarda ve ice kacislar toplu,topsuz, dikkatimi ceken ve one cikan yonleri,teknigi keza...

ps;

mancity altyapisinda izledigim maclarda en potansiyelli ve en begendigim genc ise; cole palmer
ingiliz u21de de sure almaya basladi...kisa surede etkilide oldu. nacizane , gencler bazli maclardan gozlemim dogrultusunda kendisinin fundamental yonunu, versatile ozelligini ve de soguk kanliligini begenmistim. onumuzdeki donemde hem ingiltere hem mancity a takiminda kanimca mutlak yer alacagini dusunuyorum.

Geri
Üst Alt