Galatasaray, Marcao'nun Bonservis Bedelini Belirledi

Avrupa maçlarında ki performansı 16 17 bilemedin 18 milyon euro edecek seviye de

Türkiye liginin orta sıralarında yer alan ve çokça da gol yemiş bir takımdan 30-40 milyon euro verip stoper alacak takım varsa yüzyılın enayi ödülünü bizzat takdim ederim.

fenere gelince ucan rakamlar bizde frenleniyor nedense

kapiyi neden minimum rakamdan aciyor 40 dan acarim ben

ozan marcaonun kramponunu tasir, güclenme yerine inise gecmek olur, marcao giderse ayni sekilde saglam bi brezilyali gelmeli, vitor hugo marcao gibi veya balkanlardan vida gibi szalai gibi
reis İnşallah başa gelecek yöneticiler senin gibi düşünmez.

Hatırlatma bıkmadan usanmadan aynı hatalar yapılmamalı defans bölgesine yerli oyuncu transfer edilmelidir.Şu ligide ortalama defasn oyuncularıyla şampiyo oluyorsun fakat ortalama orta saha ve kanat oyuncularıyla şampiyon olamıyorsun.

şu forumdaki yorumlar geneli kapsarmı bilmiyorum ama Galatasaray taraftarların yorumlarına bakıyorum ben ozanın yerinde olsam gelmem.Bu taraftara inat eğerki bu türkiyeye gelecekse bjk ve ts giderim.

şu forumda inanılmaz iş bilmez ve kötü bir taraftar profili var.İnşallah taraftarın genel tutumu bu değildir.

Yabanci sinirinin oldugu yerde kaleci ve geri dörtlünün tamaminin yabanci olmasi tamamen lüks.

Bence Marcao bu kadar öne cikmisken satmamak aptallik olur. Seneye zaten sadece lig var, aslinda yerli ve genc bir stoperi degerlendirmek icin büyük firsat. Bu Emin Bayram olur, Isik Kaan olur ya da transfer yoluyla bir yerli olur bilemem ama mutlaka defansa yerli bir stoper veya sag bek falan lazim.

Çok uçuyoruz.
Mevkisi stoper olan ve TSL'de oynayan birisi için 15+ hayal bir rakam.
Pasaportu nedeniyle biraz fiyatı artar o kadar. Milli takımda biraz süre alsa anca 15+ olur.
Ben 8-10 arası her rakama hayır demem.

Bizden sonra gittikleri takimlardan belki 15-20 milyona transfer olurlar.... Bizden bu miktarlara transferleri zor...

Evander neden alınmamış listeye anlamadım, Ratingler Sofascore adresinden alınmış Evander 6 grup maçının tamamında forma giydi, rating olarak Avrupa liginin en iyi oyuncusu oldu

1.PNG

Hatta Adnan Januzaj da yok listede en iyi 2. ratinge sahip oyuncu da oydu

2.PNG

20 falan beklemiyorum ama bonuslarla 15 milyon üstü her teklif kabul edilebilir. 14-15 bonservis+ 2-3 bonus gibi.

Ozan bile 11 e gitti ve sadece 6 aylık yaşı daha genç ve daha hiç olgun bile nerdeyse değildi,ayrıca avrupa maçlarında sürekli 11 e seçilmemiş ve ratingide en yüksek değildi,marcao geçen sezon 10-12 arası ederi vardı bu sene bi 10 artmıştır yani ,o kadarda artsın bi zahmet.ayrıca bu ratingi sayesinde milli takımada davet edilirse net 25 ederi olur.ve güçlü lig takımları için çok rahatça verilecek paradır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndiaye'yi bile 16'ya sattığın yerde Marcao'yu 18'e bırakmak da ne bileyim...

Badou'da Devre Arasi + Ingiliz takimi + Son gün Transferi bonusu var di. Bunlarin tanesi zaten 2 milyon ekstra bonservis etmistir.

Bence Kerem ve Marcaou adam basi 15-17 arasi satariz. Belki üstüne biraz pay koparabiliriz am 20 milyon falan veren olmaz. Hele Marcaoun ingiltere'den calisma izni garanti olmaz diye.

Geri
Üst Alt