- 15 Aralık 2011
- 17.787
- 6.887
- 1.373
15 üzeri satarsak sürpriz olur.Bu yaz transfer sezonunu, geleceklerden çok gidecekler için merak ediyorum.(Tabi fiyatlarınıda)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkan'ın 8 milyon , Taylan'ın 5 milyon ettiği bir lig hayal bile edemedim açıkçası. Bu ikisini 500 bin bile satarım düşünmeden.Bu rakamlardan aşağısına olmaz:
Kerem 40m Euro
Marcao 30m Euro
Nelsson 25m Euro
Cicaldau 8m Euro
Berkan 8m Euro
Taylan 5m Euro
Boey 10m Euro
Yunus 12m Euro
Ömer Bedave
Başka takımda olmadığı için 15 zaten. Porto'da olsa 40'a transfer olurdu.Sizler kafayı mı yediniz!
Neden bahsediyorsunuz 15 milyon gibi komik rakamlar yazmışsınız marcao lan bu heralde sözleşmeli futbolcumuz diye gözünüze basit geliyor ama öyle değil başka takımda olsa ağzınız sulanır. Fiziği 20 milyon eder zaten kavruk tenli
16m +%10 a gidecek diyorummedya bu rakamları pompalıyor.
muhtemelen 15-18 arası satılacak ve linç yiyecek satan yönetim.
çünkü 25M bile beğenmeyenler var
Cigaldau 8 10 gitsin yeterli bence transferlere. Kerem kalsin marcao 25Valla ben Marcao+Kerem+Cicaldau’dan 55-60 mln € civarı gelir bekliyorum açıkçası
Ozan Kabak'ın satışından gelen parayı Diagne'ye gömme gibi. Biz de o potansiyel maalesef var.Marcao kariyerinin sonuna kadar bizle kalmalı böyle bir adam bulma şansımız 0 .. 30 milyon civarına satılacağını bilsem satılsın derim ama bizimkilerin alacağı Max 20 olur .. O parayı da sağa sola dökeriz sonra Gomis gibi Marcaoyu geri almaya ugrasiriz .