Galatasaray, Marcao'nun Bonservis Bedelini Belirledi

15 üzeri satarsak sürpriz olur.Bu yaz transfer sezonunu, geleceklerden çok gidecekler için merak ediyorum.(Tabi fiyatlarınıda)

Bu rakamlardan aşağısına olmaz:
Kerem 40m Euro
Marcao 30m Euro
Nelsson 25m Euro
Cicaldau 8m Euro
Berkan 8m Euro
Taylan 5m Euro
Boey 10m Euro
Yunus 12m Euro
Ömer Bedave
Berkan'ın 8 milyon , Taylan'ın 5 milyon ettiği bir lig hayal bile edemedim açıkçası. Bu ikisini 500 bin bile satarım düşünmeden.

Kimse 25 vermez Marcao’ya ama satmasını bilen satar, network bu işler.

Sizler kafayı mı yediniz!
Neden bahsediyorsunuz 15 milyon gibi komik rakamlar yazmışsınız marcao lan bu heralde sözleşmeli futbolcumuz diye gözünüze basit geliyor ama öyle değil başka takımda olsa ağzınız sulanır. Fiziği 20 milyon eder zaten kavruk tenli
Başka takımda olmadığı için 15 zaten. Porto'da olsa 40'a transfer olurdu.

20 kafi takimin en onemli parcalarindan oldugu gibi bulunmaz hint kumasi da degil sat bunu cek denayeri boyle boyle yurutucez iste tekneyi

15 az arkadaşlar bu potansiyelde ve agresiflikteki bir adama... Hürriyetede inanmam.

Marcao "gitmek istiyorum izin verin" demediği sürece o rakama satılmamalı - tok satıcı oynanarak 20 en azından zorlanmalıdır.

her zaman aynı örneği veriyorum sıkılmadan. İngilterede oynasa aston villada bir yerde , Man utd / Cith / Liverool vs tarzı takımlar istese 30-35 M pounddan gider. O nedenle min 20 M'a pazarlanmalı.

Nelsson'u potansiyel diye 7 (ya da 8 tam hatırlamıyorun) M euroya aldık - allahtan çok iyi çıktı (bence) . Yani en basit potansiyl 7 8 ediyorsa avrupada... anlaşılmıştır heralde bakış açım

380 milyon BB borcu odenecek. Onu odedikten sonra transfer yapilacak. En az 40 milyonluk satis gerekli.

seneye limitimiz 50 milyon tl fln olur heralta

Valla ben Marcao+Kerem+Cicaldau’dan 55-60 mln € civarı gelir bekliyorum açıkçası

Marcao kariyerinin sonuna kadar bizle kalmalı böyle bir adam bulma şansımız 0 .. 30 milyon civarına satılacağını bilsem satılsın derim ama bizimkilerin alacağı Max 20 olur .. O parayı da sağa sola dökeriz sonra Gomis gibi Marcaoyu geri almaya ugrasiriz .
Ozan Kabak'ın satışından gelen parayı Diagne'ye gömme gibi. Biz de o potansiyel maalesef var.

Geri
Üst Alt