Galatasaray, Marco Rose Transferini Bitirdi İddiası!

Kerem Övet: %100 teyit ettirmedim ama Marco Rose 7M Euro maaş istedi. Bizimkiler 5M + 2M performans teklifi sundu. Kabul görmedi.

Erden Timur'un çeşitli istekleri olmuş. En önemlisi performans denetleyen bir firmayla anlaşmak istedigini soylemis. Dunyada bunu buyuk çaplı yapan 2 firma varmış. Oyuncu performanslari teknik ekip ve bizim kendi profesyonellerimiz dışında farklı bi ekip tarafindan daha izlenecek, takip edilecek ve buna gore raporlanacak. (Ant ve maç perf'ları) Rose bunun kendi ekibi tarafindan yapildigini, disardan bi hizmet olarak alinmasini istemedigini soylemis. Okan Buruk bunu kabul etmiş.

Bu hocalar icinde önemli, oyuncular uzerinde ne kdr etkili olduklarini gorecekler.

Amator evlatlara isini duzgunce yapmayanlara yol gorunecek sanirim. Bu iyi.

Oyuncu antrenmanda gelişir. Antrenor ekibi ne kdr iyi olursa oyuncular uzerinde o kdr etkisi olur. Morutan ve mohamedi goruyoruz. At sahaya oynatla olmuyor bu işler.

Erden timuru tebrik ederim umarim bu denetimi alt yapiya yayar.
Gerçekten devrim olur böyle bir şey.

Demek Nuri Sahin ha ilginc. Daha bir sey kanitlamis degil ama muhtemelen seneye kapisinda yatariz Bundesliga'ya gitmeden bize de bir ugrar umarim. Artik manasi kalmadi Okan'a razi edilme operasyonu gerceklesti!! Ama gonlumden gecen:

1) Gallardo
2) Rose
3) Adolf
4) De Zerbi
5) Tudor
6) Fonseca
7) Okan

idi.
Hangileri boşta renktaş ne haldeler

Hangileri boşta renktaş ne haldeler
Gallardo bekledi bekledi o kadar Avrupa teklifine rağmen Arabistan yapıp sıçtı, büyük soru işareti artık ama bence iyi hoca ve Türk futboluna uyumlu. Şimdi River Plate'e dönmüş olmaz yani geçelim

Marco Rose Leipzig'de döktürüyor mümkün değil almamız

Hütter Monaco'yu toparladı CL'ye soktu iyi de top oynatıyor o da mümkün değil yani

De Zerbi Brighton'a gidip baya başarılı oldu şimdi de Marsilya'ya geçti ve dehşet para harcayıp çok iyi bir kadro kurdular, o da olmaz yani

Tudor boşta :asd: aslında Lazio'da iyi başladı ama kovdular her zamanki gibi sebepsiz dehlendi. Bu dakkadan sonra Tudor falan kurtarmaz

Fonseca bence Okan Buruk'tan çok daha iyi bir hoca değil. Fakat Milan'ın hocası oldu :asd: o da olmaz yani

Bu aralar gözüme kestirdiğim isimler, ancak Erden Timur'un dönüşüyle mümkünler tabii:
- Klopp (hayal)
- Tuchel (riskli ama ihtiyaç duyduğumuz devrimi yapabilecek biri)
- Sarri (ideal değil ama en azından takım pas yapabilmeye başlar)

Gallardo bekledi bekledi o kadar Avrupa teklifine rağmen Arabistan yapıp sıçtı, büyük soru işareti artık ama bence iyi hoca ve Türk futboluna uyumlu. Şimdi River Plate'e dönmüş olmaz yani geçelim

Hütter Monaco'yu toparladı CL'ye soktu iyi de top oynatıyor o da mümkün değil yani

De Zerbi Brighton'a gidip baya başarılı oldu şimdi de Marsilya'ya geçti ve dehşet para harcayıp çok iyi bir kadro kurdular, o da olmaz yani

Tudor boşta :asd: aslında Lazio'da iyi başladı ama kovdular her zamanki gibi sebepsiz dehlendi. Bu dakkadan sonra Tudor falan kurtarmaz

Fonseca bence Okan Buruk'tan çok daha iyi bir hoca değil. Fakat Milan'ın hocası oldu :asd: o da olmaz yani

Bu aralar gözüme kestirdiğim isimler, ancak Erden Timur'un dönüşüyle mümkünler tabii:
- Klopp (hayal)
porto dan concecao da ayrıldı o da iyi top oynatıyor, oyuna hükmeden,topa sahip olan bi futbol oynatıyor

porto dan concecao da ayrıldı o da iyi top oynatıyor, oyuna hükmeden,topa sahip olan bi futbol oynatıyor
Fena değil ama aşırı beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Sonuç alıyor oyuncuları da bir nebze geliştirebiliyor ama Pereira'dan bir tık iyi sadece. Futbolunu eğlenceli bulmuyorum, gerçi Porto'yu Portekiz liginde izlemedim ondan belki de domestikte iyidir topu

- Klopp (hayal)
Şu dortmundun hocası nasıl
final oynattı clde

Fena değil ama aşırı beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Sonuç alıyor oyuncuları da bir nebze geliştirebiliyor ama Pereira'dan bir tık iyi sadece. Futbolunu eğlenceli bulmuyorum, gerçi Porto'yu Portekiz liginde izlemedim ondan belki de domestikte iyidir topu
ben çok derbi izledim portekiz liginde severim oranın derbilerini bizdeki gibi atmosfer oluyor, porto ya iyi oynatıyordu

Ben kesinlikle bizim taraftarın çok şımardığını düşünüyorum

Geri
Üst Alt