Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 82.909
- 44.009
- 4.333
Torrentle devamAdı geçen 3 yabancı hoca ve hayal ettirdiklerinden sonra Okan hocamın gelecek olması... ://
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torrentle devamAdı geçen 3 yabancı hoca ve hayal ettirdiklerinden sonra Okan hocamın gelecek olması... ://
Olabilir.Torrentle devam
Usta ismi gecenler ve taraftarin dillendirdigi isimler arasinda bir tercih siralamasi alalim: Rose, Hütter, Fonseca, De Zerbi, Gallardo, Tudor.Adı geçen 3 yabancı hoca ve hayal ettirdiklerinden sonra Okan hocamın gelecek olması... ://
Kesin yatmis mikonuyu acanı gorunce 2 gunde transferin yatmasına şaşırmadım
haluka göre öyleKesin yatmis mi
bana oyle bir bilgi gelmedihaluka göre öyle
aralık'a kadar kafa iznindeyim demiş
Kesin konusturan kaynak bu muhaluka göre öyle
aralık'a kadar kafa iznindeyim demiş
ahmet usta var bir deKesin konusturan kaynak bu mu![]()
O kim Furkan Korkmaz'a soven adam miahmet usta var bir de
haberim yok reisO kim Furkan Korkmaz'a soven adam mi
Gecen nobete atmislardi. Eskiden forumdaymis atilmis galiba. Twitter'da kolpacinin birihaberim yok reis
@Ozan Puki bekliyorum kral siralamani. Benimkisi rastgele siraydi sen at ben de aticam sana sahsi tercih siramiUsta ismi gecenler ve taraftarin dillendirdigi isimler arasinda bir tercih siralamasi alalim: Rose, Hütter, Fonseca, De Zerbi, Gallardo, Tudor.
1 Nuri Şahin@Ozan Puki bekliyorum kral siralamani. Benimkisi rastgele siraydi sen at ben de aticam sana sahsi tercih sirami
Demek Nuri Sahin ha ilginc. Daha bir sey kanitlamis degil ama muhtemelen seneye kapisinda yatariz Bundesliga'ya gitmeden bize de bir ugrar umarim. Artik manasi kalmadi Okan'a razi edilme operasyonu gerceklesti!! Ama gonlumden gecen:1 Nuri Şahin
2 Rose
3 GALlardo
4 Adolf
5 bay Tudor
7 Okan
8 Fonseca
9 DeZ
Bu 3 günlük haber doktorOkan'dan vezgectiler demek oluyor bu
oldukca tazeBu 3 günlük haber doktor