- 6 Eylül 2014
- 83.201
- 56.777
- 4.283
Amir gibi heriflere niye hava yapiyorsun@Emre Ersoy @Umut Şimşek arkadasi atalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amir gibi heriflere niye hava yapiyorsun@Emre Ersoy @Umut Şimşek arkadasi atalim
Masanın altında olabilirsin.masadayım
@Doruk Ata TANRIVERDİLevente söverken Nazifoğlu diye belirtirseniz çok sevinirim. Kulaklarım çınlıyor sabahtan beri.
Hocamı rakı ve boğaz ile ikna etmeye çalışıyoruz.3 saattir yokum hala hoca yok
Hocamı rakı ve boğaz ile ikna etmeye çalışıyoruz.
Levente söverken Nazifoğlu diye belirtirseniz çok sevinirim. Kulaklarım çınlıyor sabahtan beri.
Levente söverken Nazifoğlu diye belirtirseniz çok sevinirim. Kulaklarım çınlıyor sabahtan beri.
6-7 milyon mu soyguna geliyolae herhalde bu paralar ne lan
Bide ilk sene şampiyon beklemeyin diyolar yo ben gayet de beklerim çok iyi hoca değil mi güya takır takır topunu oynatacak şampiyon yapacak gerekirse fakat ben yine de umutsuzum bu adamdan kuntz seviyesi bi hocaya benziyo
6-7 milyon mu soyguna geliyolae herhalde bu paralar ne lan
Bide ilk sene şampiyon beklemeyin diyolar yo ben gayet de beklerim çok iyi hoca değil mi güya takır takır topunu oynatacak şampiyon yapacak gerekirse fakat ben yine de umutsuzum bu adamdan kuntz seviyesi bi hocaya benziyo