Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
görüşmeler gizli yürütülüyorRose bize yakin olsaydi Bild coktaaaaaaan yazmisti. Kuntz da bile Bizim basindan önce yazmislardi geçiniz
Gizliyse Sen nerden biliyongörüşmeler gizli yürütülüyor
dün musap roze dedi bana kandırıldık bunlar roz diye okuyor
tamamdır musaptan özür diliyorumSol taraftan Deutscha basmalisin. Ben yapmistim ama copy paste yaptigimda geri fransizcaya gecmis. Benim hatam. Ismi yazildigi gibi okunuyor. RO-SE
masadayımGizliyse Sen nerden biliyon
![]()
Aussprache von Rose: Wie man Rose auf Französisch, Englisch, Deutsch, Dänisch, Niederländisch, Neapolitanisch, Singhalesisch, Norwegisch (Bokmål), Slowakisch, Frankoprovenzalisch, Italienisch, Hawaiianisch ausspricht
Ausspracheführer: Lernen Sie Rose auf Französisch, Englisch, Deutsch, Dänisch, Niederländisch, Neapolitanisch, Singhalesisch, Norwegisch (Bokmål), Slowakisch, Frankoprovenzalisch, Italienisch, Hawaiianisch muttersprachlich auszusprechen. Englische Übersetzung von Rose.de.forvo.com
Play tusuna bas.
bunu dogrulayan Alman kaynak lazim
Gülümüz gibi mi yani ?Roze olarak okunuyor arkadaslar
EvetGülümüz gibi mi yani ?
![]()
Türkei-Gerücht um Marco Rose: Kandidat bei Galatasaray in Istanbul?
Zieht es Marco Rose in die Türkei? Ein Top-Klub vom Bosporus zeigt offenbar großes Interesse am Ex-BVB-Coach.www.sport1.de
![]()
International - Internationale Transfergerüchte: Luka Jovic, Ousmane Dembele, Ilkay Gündogan
Wer kommt, wer geht? In den Top-Ligen der Welt wird quasi immer gefeilscht. Wir haben die wichtigsten Gerüchte zusammengefasst.www.ran.de
biraz araştırdım da her ikisinin de kaynağı haluk![]()
süreç sancılı yürüyor ama kılı kırk yarıyor sd ve transfer ekibimiz. inancımızı diri tutalım
Musap almanyanın güneydoğusundan.dün musap roze dedi bana kandırıldık bunlar roz diye okuyor
Yabancı olacaksa de zerbi olmasından yanayım ancak bizim ligde en iyi yabancı hocayı da getirsen saha dışı faktörlere ayak uydurana kadar 1 sezon geçer, lig için yerli hoca her zaman 1-0 önde bence.önerin kimdir renktaş