şu ana kadar iş yapacak izlenimi alıyorum.Başarılı olur diyenler HAHA
Olmaz boşa para veriyoruz diyenler WOW
tepkisi verebilir mi kendi çaşımda anket yapmış olayım - kesinliği yok nede olsa bu haberin ama merak ediyorum
şu ana kadar iş yapacak izlenimi alıyorum.Başarılı olur diyenler HAHA
Olmaz boşa para veriyoruz diyenler WOW
tepkisi verebilir mi kendi çaşımda anket yapmış olayım - kesinliği yok nede olsa bu haberin ama merak ediyorum
Bu kadroyu kuran bile iş yapamadı.şu ana kadar iş yapacak izlenimi alıyorum.
Cenk ile dursunun kardeşi mehmet özbek konuşuyormuş zaten rose ile birlikte çalışacaklar demişti haluk.Bilemem.
Dursunun kardesi de floryada olacak demis. Radyospora konusmus bugun.
zaten şu belli TD gelmeden bizde transfer yapılmayacak - ya da son kararları verilmeyecek görüşmelere göre.Bu kadroyu kuran bile iş yapamadı.
Dogru duzgun takviye olursa is yapar.
Eldeki futbolculardan maksimum verebileceğini analiz eden ve almaya çalışan bir teknik adam. Ayrıca antrenman ve saha içi disiplin konusundan oldukça katı. Sert antrenman sonucu takımlarında çok sakatlık yaşattığı söylenir ama, ben buna pek katılmam. Galatasaray geleneğine uygun pres ve kanat oyununu oynatmayı seven bir adam. Bizim medya ile sıkıntı yaşar ve yıpratılmaya açık. Bu adam gelecekse güçlü bir medya iletişimi şart.rose begenelenler neden begeniyor
Okan aralık gibi bejeke yapar esmaelin yerineLevent Nazifoğlu: Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Marco Rose olacak. Yoğun bir görüşme içerisinde olduklarını biliyorum. Okan Buruk'un şansının çok olduğunu düşünmüyorum.
Biraz kibirli bir herif. Inat ediyor ısrar ediyor bazı şeylerde, işe yaramasa bile sürdürüyor.Almanyada sevilmeyen bir karakter olduğunu duydum. Sebebi nedir?
rose begenelenler neden begeniyor
Lan sen önerip durmuyor muydunrose begenelenler neden begeniyor
Bild sayfasına bakın. Orda yazıyorsa bitmiştir