- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Hayirlisi gülümhayırlı olsun hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayirlisi gülümhayırlı olsun hocam
Yardimci oluruz ,gereng yohtur baskasinaYardimcilariyla beraber 5,5 diyorlar rengim
Gelirse hatirlatacagimYağlı suratın çapı yetmez.
Getireceği adam en fazla kendi gibi çapsız biri olur
Evet Hakan ?
Almanyada sevilmeyen bir karakter olduğunu duydum. Sebebi nedir?Bu puşt buralara düşmez daha.
yeni tudorumuz h.o
Bu puşt buralara düşmez daha.
Diarra yüzde 99 GS deLevent Nazifoğlu: Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Marco Rose olacak. Yoğun bir görüşme içerisinde olduklarını biliyorum. Okan Buruk'un şansının çok olduğunu düşünmüyorum.
Yönetime yada sportife giremeyince duyumculuğa mı başlamış leventLevent Nazifoğlu: Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Marco Rose olacak. Yoğun bir görüşme içerisinde olduklarını biliyorum. Okan Buruk'un şansının çok olduğunu düşünmüyorum.
Levent Nazifoğlu: Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Marco Rose olacak. Yoğun bir görüşme içerisinde olduklarını biliyorum. Okan Buruk'un şansının çok olduğunu düşünmüyorum.
Levent Nazifoğlu: Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Marco Rose olacak. Yoğun bir görüşme içerisinde olduklarını biliyorum. Okan Buruk'un şansının çok olduğunu düşünmüyorum.
Bilemem.Yönetime yada sportife giremeyince duyumculuğa mı başlamış levent