Galatasaray, Marco Rose Transferini Bitirdi İddiası!

Başarılı olur diyenler HAHA
Olmaz boşa para veriyoruz diyenler WOW

tepkisi verebilir mi kendi çaşımda anket yapmış olayım - kesinliği yok nede olsa bu haberin ama merak ediyorum
şu ana kadar iş yapacak izlenimi alıyorum.

Bu kadroyu kuran bile iş yapamadı.

Dogru duzgun takviye olursa is yapar.
zaten şu belli TD gelmeden bizde transfer yapılmayacak - ya da son kararları verilmeyecek görüşmelere göre.

Sorumun maksadı yapılanma/kadro planlaması anlamında - ondan sonrası sahadaki topçuya kalıyor büyük oranda

rose begenelenler neden begeniyor
Eldeki futbolculardan maksimum verebileceğini analiz eden ve almaya çalışan bir teknik adam. Ayrıca antrenman ve saha içi disiplin konusundan oldukça katı. Sert antrenman sonucu takımlarında çok sakatlık yaşattığı söylenir ama, ben buna pek katılmam. Galatasaray geleneğine uygun pres ve kanat oyununu oynatmayı seven bir adam. Bizim medya ile sıkıntı yaşar ve yıpratılmaya açık. Bu adam gelecekse güçlü bir medya iletişimi şart.

Almanyada sevilmeyen bir karakter olduğunu duydum. Sebebi nedir?
Biraz kibirli bir herif. Inat ediyor ısrar ediyor bazı şeylerde, işe yaramasa bile sürdürüyor.

Sevilmeyen bir karakter olduğunu düşünmüyorum. Benim duyduklarıma göre Dortmundlu futbolcular seviyormuş bunu.

Ama konuşmaları falan biraz antipatik geliyor insana. Ben tamamen Gladbach'ta kalacağım diyip gitmesinden dolayı sevmiyorum.

Marco rose ya da başka bir yabancı hoca içinde bulunduğumuz ortamda getirilmemeli. Adam bizden en az 50 milyon euro transfer bütçesi isteyecektir. Böyle bir bütçemiz olmadığı için lig başladıktan 1 ay sonra ağlamalar başlar istediğim oyuncular alınmadı diye.

Sakatlik konusu cok dillendirildi. 14 yabanci da iyi olmali + en az 3 tane kaliteli yedek Türk olmali. Gerci seneye Avrupa olmadigindan oldukca rahatız.

Orta saha oynar mı?

Tam bir macera olur ve biz buna tahammül edemeyiz... Aspor dan Emre Kaplan ise Okan Buruk ile % 100 anlaşıldığını söylüyor. Açıklama için Sensible nin ayrılmasını ve Cenk Ergün ün resmen göreve başlamasını bekliyorlarmış

Yuvarlak konuşmayı sevmem bu adamı stilini tarzını beğenmiyorum

Bizde başarılı olacağını da düşünmüyorum

Keşke Okan gelseydi

Çare ağzımızın önünde dururken boş işlerle uğraşıyoruz

Yazık bu kulübe seneye bilmem kaç milyon euro tazminat ödeyip kurtulmaya çalışırız

Geri
Üst Alt