Tier 1 Galatasaray, Morata'yı Transfer Etmek İçin Görüşmelere Başladı!

10 milyona bu iş biter.
16 falan diyorlardı saçma sapan şimdi biraz normal rakamlar konuşulmaya başlandı. Zorunlu satın alma 8+2 gibi bir maddeye okey olunabilir tabi bu aynı zamanda Osimhen'in bonservisini alabileceğimize inanan arkadaşları da rüyadan uyandırır herhalde.

Uçağa binip, Galatasaray formasıyla poz verip, İstanbul'a inip, resmi imzayı atıp antrenmana çıkmadan bizim yönetimin herhangi bir futbolcuyu transfer edebileceğine inanmam.

Batşuayi'nin yanlış transfer olduğu kanıtlanır

Yazın alınan Sara ve piyango vuran Osimhen hariç doğru dürüst adam almadıklarını yazın adam aldıkları bölgelere kışın yine adam alarak kanıtlıyorlar.

Üstelik eksik bölgeler hala duruyor zira doldurduk denilen bölgelere adam alınıyor sadece.

İcardi yerine alıyorsun nasıl lazım değil?
Önceliğimiz Mertens yerine bir isim ve kanat olmalıydı

Ondan sonra sağ bek ve orta saha

En son forvet hattına adam alınmalı idi

Biz ne yaptık gidip Morata ve Kutucu alıp tersten başladık her zamanki gibi

Umarım diğer eksik bölgelere adam alırlar

Batşuayi'nin yanlış transfer olduğu kanıtlanır

Yazın alınan Sara ve piyango vuran Osimhen hariç doğru dürüst adam almadıklarını yazın adam aldıkları bölgelere kışın yine adam alarak kanıtlıyorlar.

Üstelik eksik bölgeler hala duruyor zira doldurduk denilen bölgelere adam alınıyor sadece.
at.webp

Atın arka tarafının çizim kalitesi : hücum hattımız

Atın ön kısmının çizim kalitesi : kenar beklerimiz ve yedek kulübemiz

Morata şuan ispanya milli takımının kaptanı ve ilk 11 oyuncusu. yaşı 32'de olsa dünya kupasında oynamak için performansını diri tutmak isteyecektir. Kariyeri hep en büyük liglerde ve takımlarda geçti. hem pr hem de performans beklentisi olarak doğru bir isim.

Yazın 11'deydi çoğu maç. İspanya'ya daha iyi forvet lazım diye düşündürdü o zaman ama bize cuk oturur. Lider özellikli, hırslı adam. Planlamaya af söylemiyorum çünkü yazın Osimhen alındığında daha öncelikli ihtiyaçlar var demiştim.Doğru işmiş. Şimdilik bakalım diyorum.

Önceliğimiz Mertens yerine bir isim ve kanat olmalıydı

Ondan sonra sağ bek ve orta saha

En son forvet hattına adam alınmalı idi

Biz ne yaptık gidip Morata ve Kutucu alıp tersten başladık her zamanki gibi

Umarım diğer eksik bölgelere adam alırlar
Eksik bölge değil dediğin bokta eksik bölge. Kafadaki sistem Tottenham maçındaki sistemse oradaki kadrodan eksilen oyuncu kim? İcardi sezonu kapadı onun yerine Morata. Şimdi kalan eksik bölgeler stoper ve bana göre orta saha. Kanat bekleri eldekiler ile götürebiliriz düşüncesindeyim ben 3'lü sistemde. Yunus'u da Mertens bölgesinde kullanabiliriz. Yada gelecek orta saha ile bzen 3-5-2 çıkabiliriz.

Ayranı yok icmeye atla gider sicmaya. Lan takimda bek yok yedek orta saha yok yedek kanat yok en olmayacak yere transfer yapmaya calisiyolar aklimi kaciracam.Ugrastiklari adam da bi boka yaramayan Morata Akil sey degil ki bunlari sokasin. Dusman yapmaz su hamleleri valla bak. Her mac en az 1-2 gol yiyen takima hala forvet almaya calisiyolar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şuradan anlıyoruz ki, transferin Tsinden anlamayan adamlar var kulüpte, menejer ne getirirse içlerinden mevki farketmeksizin bakıyorlar, bizim acil ihtiyacımız santraformuydu , bu adam en az 4,5 5 yıllık ister , acilmi bizim için

Fırsat transferinden başka transfer yapamıyoruz, neden çünkü menejere yetki verilmiş çöpe çıkmış istenmeyen oyunculardan bul getir

Bıkmadık şu 30+ adamlara milyonlar bayılmaktan
Bek lazım ortasaha lazım gidip golcü alıyorlar
Bu sene şampiyonluğu unutalım bence
Direkt CL bileti ve milyon euroları altın tepside sunuyoruz

Geri
Üst Alt