Gökhan Bilgin
Parçalı Üye
- 25 Aralık 2009
- 2.508
- 1.073
- 1.723
Dursun Özbek ilk dönemindeki projede sıvamamış mıydı? Yanlış mı hatırlıyorum? Hatta içimizdeki irlandalı falan deniyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yapalım nakit girmesi ve borçları kapatmak için? Elinde tek para eden o var.Aynı şeyleri 6 sene önce yine söylemiş gel gör ki borç dursun sayesinde katlanarak bugünlere kadar geldi.
Sonrasında florya'yi zar zor geri aldık şimdi tekrar hiç etme derdindeler.
Çok tanıdık bir hikaye değil mi bunlara inananin aklından şüphe ederim
Ekli dosyayı görüntüle 170809
Merak ettim amafarketmez beleş olması yeterli.
tesisarkadaşlar şimdi bunlar kulübü mü soyuyor yoksa geleceğimizi mi kurtarıyor? sanırım floryayı felan satmadan ziyade konut projelerinden bahsedilmiş. kemerburgazı ne ile yapacağız?
Valla projeler ok gibi kemerburgaz tarafını ben de duymadım ama işin başındaki adam D.Ö. olunca faydalı bir iş çıkma ihtimali çok az bence bizim içinarkadaşlar şimdi bunlar kulübü mü soyuyor yoksa geleceğimizi mi kurtarıyor? sanırım floryayı felan satmadan ziyade konut projelerinden bahsedilmiş. kemerburgazı ne ile yapacağız?
hangi parayla yani o anlamda sordum
Riva denilen paraları toplamda getiriyor aslında orada borçun tamamen kapsnmaması Florya işin içinden çıktığı anda iptal olmuştu çünkü biri uzun vadeli biri kısa vadeli olacaktı. Lakin geldiğimiz şartlarda Florya'yı tutmamız daha hayırlı oldu sanıyorum. Bu proje birde özellikle paranın nasıl kullanılacağı ile ile ilgili çok daha iyi ve net Erden Timur projeden gelecek paranın har vurup harman savrulmaması için güzel bir yol çizmiş.Dursun Özbek ilk dönemindeki projede sıvamamış mıydı? Yanlış mı hatırlıyorum? Hatta içimizdeki irlandalı falan deniyordu.
kredi + sponsorhangi parayla yani o anlamda sordum![]()
Cüzdanı kim sallıyorsa ona söyle o yapsın.Ne yapalım nakit girmesi ve borçları kapatmak için? Elinde tek para eden o var.
florya tabiki değerlendirilmeli. benim isteğim bunun akp döneminden sonra yapılmasıydı.
Cüzdanı kim sallıyorsa ona söyle o yapsın.
Koç nasıl kulübe para sokuyorsa o da soksun.
Madem sokamayacak ne diye cüzdan sallıyor?
Borcumuz 2.3 milyar lira 127 milyar Euro filan yapıyor.
Koç kadar para soksak zaten borcumuz kalmıyor.
Kripto işinden
Uygulamadan
Kulüp üyeliğini milyonlara açarak bile çok rahat çıkacak bir borçtan bahsediyoruz.
2 milyon üye bulsan adam başı aylık 100 lira alsan 1 senede borcun bitiyor.( 2.4 milyar TL yapar)
Bu üyelere oy hakkı versen üye sayın 5 milyonu bile bulur.
Arsaları peşkeş çekmek en kolay yol olduğu için tercih ediyorlar.
Oysa ki beleş pilavcilari ve çaycılari üye sayısı artırmaya ikna etseler 1 sene de Kâr'a bile geçeriz.
Eşref'in sunduğu alternatif kalan 40 dönümü biz almayalım bizdeki arsayı Emlak Konuta satalım şeklindeydi mesela.Mevcut koşullarda Riva'dan gelecek kar payları krediyi karşılayacak zaten bir oranda lakin her sene ödediğimiz faiz bir yük bu çok açık. Bunun önüne geçmek istemekte de bir sakınca yok, Florya'dan taşınacaksak bizde kalsa nolur kalmasa nolur, o bölgeyi değerlendirip kar edip satmak fikri de oldukça makul.
Uygulamada illaki aksilikler olacaktır ama hiç bir şeyi beğenmiyorsanız alternatif sunmalısınız, yoksa yapılan her aksiyonu sabaha kadar eleştirirsiniz, sonuçta da değişen bir şey olmaz.
Süreci yöneten de Dursun Özbek'ten ziyade Erden Timur olacak.
Erden TimurValla projeler ok gibi kemerburgaz tarafını ben de duymadım ama işin başındaki adam D.Ö.olunca faydalı bir iş çıkma ihtimali çok az bence bizim için
Üyelik açılsın oy hakkı olsun 200-300 lira bile verilir.Keşke kulüpte yetkin olsa da şu bahsettiğin aksiyonların burada yazmaktan 100 kat daha zor olduğunu görsen.
Sen bile aylık 100 lira vermezsin, başkası versin desin.
Koç para sokuyor, soktuğundan fazlasını da çöpe atıyor, bizde olsa yarın gitsin diyeceğin bir adam.
Gayrimenkul işinde uzman birinin olması büyük avantaj bizim için.Mevcut koşullarda Riva'dan gelecek kar payları krediyi karşılayacak zaten bir oranda lakin her sene ödediğimiz faiz bir yük bu çok açık. Bunun önüne geçmek istemekte de bir sakınca yok, Florya'dan taşınacaksak bizde kalsa nolur kalmasa nolur, o bölgeyi değerlendirip kar edip satmak fikri de oldukça makul.
Uygulamada illaki aksilikler olacaktır ama hiç bir şeyi beğenmiyorsanız alternatif sunmalısınız, yoksa yapılan her aksiyonu sabaha kadar eleştirirsiniz, sonuçta da değişen bir şey olmaz.
Süreci yöneten de Dursun Özbek'ten ziyade Erden Timur olacak.