Galatasaray Olağanüstü Yetki Genel Kurul Başlığı | 31 Temmuz | YETKİ VERİLDİ

Normal bir taraftar arsaymış 2 milyar gider 5 milyar gelirmiş bunlara neden takılır anlamıyorum. Şahsen saha sonuçları hatta futbol takımı dışındaki olayların hiçbiri beni ilgilendirmiyor
O bahsettiğin 2 milyar ile 5 milyar ile neyse bugün geldiğimiz sürdürülemez yapı değiştirilecek veya geleceğimiz şekillenecek taraftarı olduğumuz takımı açısından nasıl ilgilenmeyelim? Yarın Gueye mi Hürriyet Güçer klasmanında adamlarla mı ilgileneceğiz, hangi arenada kulüp hangi imkanlarla temsil edilecek doğrudan bağlantılı bir durum.

Erden Timur'un herkese karşı verdiği olumlu bir elektrik var. Fakat ben işadamı ya da müteahhit dedikleri zaman, güvenilirlik açısından temkinli yaklaşmayı tercih ederim her zaman.

Türkiye'nin en değerli inşaat projelerinden birinin sozkonusu olduğu bir noktada, Türkiye'nin en prestijli inşaat firmalarından birinin ön planda olması, şüphe de uyandırabilir (doğal olarak), avantaj da olabilir. Yaşayıp göreceğiz.

Erden bey tamamen süper iyi niyetli dahi olsa, son cümlende dediğin gibi, kendisini çekmeyip birileri ayağını da kaydırabilir, sonuçta başkan değil adam.

Umarım her şey olumlu olur. Biz ne düşünürsek düşünelim her şey olacağına varacak sonuçta.
Projenin Nefle bir bağı yok, bu algısal bir yanılgı.

Galatasaray Genel Kurulu kadar net bir kurum yok yalana tepkiyi verecek. Dolayısıyla söylenenler olmazsa gereken tepki verilecektir. Takım şampiyonluğa giderken neden 3 gün önce çıkan Mustafa Cengiz başkan oldu zamanında mesela?

Ama yönetim içi sorunlara bir şey diyemem, olabilir.

Ayrıca ülkenizde "fon" adı altında kurulan yapıların nasıl hüsranlar hikayesi olduğunu, tevettülü biraz eski olanlar iyi bilecektir. Fon üzerinden proje finansman ve gelirinin yürütülmesi denetlemeyi bir halka daha zor hale getirecektir. Umutlar güzel,proje anlatılırken müthiş zamanı çok ama çok yanlış.

Herkesin görüşüne saygı duyuyorum ama düzenli gelir getirecek projeler üretilmezse tek çare küçülmek, ben ona da okeyim bir çoğunuzun aksine.

O zaman da düşük maaşlı potansiyelli adamların gelişim süreçlerine sabretmeniz gerekir.

Zaten yarın hükümet değişikliği olursa mevcut iktidar kadar spora yatırım yapacaklarını, destek vereceklerini düşünmüyorum.

Özbek, "Bu projeleri tamamladıktan sonra elde edilecek nakit akışı yaklaşık 9,5 milyar liradır. Kulübün finansal borçlarını ödedikten sonra geriye 6 milyar lira gibi bir fon kalıyor. Bu fon da Galatasaray'ın önümüzdeki 25-30 yılına hizmet edecek." dedi

seçimden önce böyle açıklamalar vardı bence rahat 7 milyar tl kalır kasada belki daha fazla

Özbek, "Bu projeleri tamamladıktan sonra elde edilecek nakit akışı yaklaşık 9,5 milyar liradır. Kulübün finansal borçlarını ödedikten sonra geriye 6 milyar lira gibi bir fon kalıyor. Bu fon da Galatasaray'ın önümüzdeki 25-30 yılına hizmet edecek." dedi

seçimden önce böyle açıklamalar vardı bence rahat 7 milyar tl kalır kasada belki daha fazla
Kalan paranın döviz karşılığı ne olur, onu da dikkate almak lazım.

TL ile borçlanmak ne kadar doğruysa çıktıda TL tabanlı gelir de o kadar riskli.

Riva projesi ne kadar başarılı olduysa bu proje de o kadar başarılı olur, açıkcası transfer açısından feghouli belhandalara rivanın milyonlarını saçan adamı 2.kez getirmek ne kadar doğruydu? Bu adamın referansı nedir ki kulübün en değerli işleri bu adamın üzerinden dönüyor? Başkan seçilmesinde siyasetin etkisi olduğu söyleniyor, bir taraftar olarak dursun özbek beni işkillendiriyor açıkcası bu projeler için ünal aysal gibi adama yetki vermeyip bu adama verdikleri gün bile incelenmeli.

Bu parayı faize versek kaç alıyoruz senelik:asd:

Geri
Üst Alt