Galatasaray Olağanüstü Yetki Genel Kurul Başlığı | 31 Temmuz | YETKİ VERİLDİ

açtım karşıma direk en sevmediğim adam çıktı

1659263731126.webp

Riva projesi ne kadar başarılı olduysa bu proje de o kadar başarılı olur, açıkcası transfer açısından feghouli belhandalara rivanın milyonlarını saçan adamı 2.kez getirmek ne kadar doğruydu? Bu adamın referansı nedir ki kulübün en değerli işleri bu adamın üzerinden dönüyor? Başkan seçilmesinde siyasetin etkisi olduğu söyleniyor, bir taraftar olarak dursun özbek beni işkillendiriyor açıkcası bu projeler için ünal aysal gibi adama yetki vermeyip bu adama verdikleri gün bile incelenmeli.
Aysal acaba sermaye artışı ile gelen paraları nerelere saçtı?

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu an konuşan MOBESE görse konuşuyor yahu.

ewt g.menkul piyasası zortlarsa nolcak

kim konuştu ki şimdiye kadar
baktım
senin ben bıyığını s ile torrent konuşmuş

Özmızrak'ın son sözüne imzamı atarım.. "Biz sizin cüzdanınıza,siz de etkili ve yetkili bir başkasının sözüne dayanarak Galatasaray'ı düze çıkarmamız pek olası gelmiyor bana."

Verin yetkyi görün etkiyi.

Satsınlar komple her şeyi

verecekler tabi, adamları seçiyorsan yetkiyi de vereceksin

Bunlara yetki verenin akli melekelerinden ciddi şüphe ederim
b12 ye başlatmak lazım hepsini

Aysal acaba sermaye artışı ile gelen paraları nerelere saçtı?

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O dönemde adamın yaptığı bu hamlelere bile kısıtlama getirdiler, sermaye artışıyla ilgili kurallar vs. değişti. Ünal aysal sportif başarıyla kulübün döndürülebileceğini savunuyordu hep ki gelen para transferlere gitmiştir büyük ihtimal. Dediğiniz gibi bir durum olsa sevilmeyen adam zaten mali ibra etmezlerdi.

Şimdi bakılınca hiç yoktan ortada, ama doğru ama yanlış bir proje var. Bu proje bizi düzlüğe çıkaracak mı çıkarmayacak mı önemli olan bu. Bir de proje sonrası durum ne olacak onu da hesap etmek gerekir. Bir tanesi gelip var olanı alıp götürür mü? Takımımız için hayırlısı neyse o olsun.

Geri
Üst Alt