Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.987
- 102.126
- 5.238
Hazirun diyor ki S elametle G it boş adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tabii sorsun , adamın sorduğu basbaya imar yönetmeliği fakat belli arazilerde , üstüne prestijli firmalar/kurumlar vs olacaksa zaten büyüksşehir vs imara yönetlik istisnai izinler alınabilir. orası çok değişken konudur. çıkıp konuşanlar bakkal/manav/günlük mavi beyaz yaka çalışanları değil - güya yönetici/işadamı vs. onların aslında çok daha kritik şeyler yakalaması lazım para getirisi konusundaBence bu minvalde konuşmalar daha mantıklı.
Herkes gördüğü açıkları sormalı, yönetim de çıkıp cevaplamalı.
Şu ana kadar bu oran %10 civarında; övgüde de eleştiride de dayanak yokç
bence bugün özelinde özellikle o tipler konuşuyorÜye profilimiz ciddi manada günümüz dünyasından kopuk tiplerden oluşuyor. Böyle üst düzey eğitimli bazı insanların mahalle kıraathanesi seviyesini geçememiş olması beni geriyor
ne dedi? kaçırdım orayıBu adam iddiasını ispatlayamazsa ihraç edilmeli. Direkt iftira attı.
Erden Timur'un bankalara borcu varmış, ödeyemiyormuş.ne dedi? kaçırdım orayı
dayı çok boş birine benziyor. İspat edemezse tekmelenmeliErden Timur'un bankalara borcu varmış, ödeyemiyormuş.
sen hekim misin?
Evet ispat sunması istenmeli, sunamazsa şut.dayı çok boş birine benziyor. İspat edemezse tekmelenmeli