Galatasaray Olağanüstü Yetki Genel Kurul Başlığı | 31 Temmuz | YETKİ VERİLDİ

Merak ediyorum ya canlı yayında size iftira atılsa da bu kadar anlayışlı olur muydunuz gerçekten.

Bu adamın derdi kendisine telefon gelmemesi vs. şimdi göstermiş oldu.
Yaptığı görev itibariyle evet anlayışlı olmalı. Orası mahalle kahvehanesi değil. Islıklar, gereksiz uzatmalar.. hatip konuşur iner, muhattap sahibi cevabı verir.

evet esas ibrasızlığı hak edeni ibra edip ibra edilebilecek olanların üstünü direk çizdiniz

Zamanında maketleri de gördük. Maket mi kaldı(!) Virtual Reality istemeliyiz(!)

Son senelerde bu oooo seslerinin , kabare sevincinin yaşandığı hiçbir tercihten hayır bulmadık. Galatasaray üyeliği tekrar eski hali gibi daha katı olmalı.

Elma ile armut ne güzel karıştı. İstanbul ve Ankara bld meclisinin tavrı ile bu camianın eleştiri kültürünü bir tutan adamın muhakemesinde eksiklik vardır.

Erden Timur yandan laf yetiştiriyordu sanırım. Bir ara döndü cevap verdi konuşmacı
Islıklamadıysa ve kötü bir ifadesi yoksa çok sorun olarak görmüyorum ki kendisini görmedim orada paylaşırsan sevinirim görüntü varsa. Aynı durumda sen de olsan burada iddia ettiğin kadar anlayışlı olmayacağın çok açık.

Görevdesin diye her şeye sessiz kalmak zorunda değilsin. Senin tepkin tamamen Erden Timur'u sevmemekle alakalı, olayı bu tabanda değerlendiriyorsun bence.

Eğer belgen yoksa o kürsüden kimse böyle iddialarda bulunamaz.

Islıklamadıysa ve kötü bir ifadesi yoksa çok sorun olarak görmüyorum ki kendisini görmedim orada paylaşırsan sevinirim görüntü varsa. Aynı durumda sen de olsan burada iddia ettiğin kadar anlayışlı olmayacağın çok açık.

Görevdesin diye her şeye sessiz kalmak zorunda değilsin. Senin tepkin tamamen Erden Timur'u sevmemekle alakalı, olayı bu tabanda değerlendiriyorsun bence.

Eğer belgen yoksa o kürsüden kimse böyle iddialarda bulunamaz.
hakarete karşıyım ama o adam tam anlamıyla bir idiyottu.

İsmi neydi bir bakalım.
Selim - soyadını geri sarayım bir saniye

Selim Akel imiş

nhdgbf.jpg

Sapanca Rezidans bişeyler buldum ama bu adam mı teyit edemedim. Aylık toplantılarda da projelerim projelerim deyip alo diyen olmadı diyor... belki maket götürmemiştir.

Son düzenleme:
Selim - soyadını geri sarayım bir saniye

Selim Akel imiş

Ekli dosyayı görüntüle 170836

Sapanca Rezidans bişeyler buldum ama bu adam mı teyit edemedim. Aylık toplantılarda da projelerim projelerim deyip alo diyen olmadı diyor... belki maket götürmemiştir.
Adayı kiraladığımız adamı savunmuş bayağı geçmişte.

İlginç bir şahıs.

Projedir şudur budur okeyim ama dursun varken değil

O kadar yüklü krediler çekilecek ve dursun şahsi kefalet verecek he

Oteldeki konaklamayı bile kulübe fatura eden adamın milyar tllik kredilere şahsi kefalet vermesi size mantıklı geliyomu,kaz gelecek yerden tavuğu esirgemiyo olabilir en fazla o kazda bize değil dursuna gider

Kısa sürede tapuların çıkması,onayların verilmesi,seçimin dursun girebilsin diye iptal edilmesi gibi doneler kafalarda kuşkunun oluşması için fazla fazla yeterli

Zaten dursun konuşurkende sevgi iklimi,gelin birleşelim tarzı duygusal konuşuyor etkilemek için ama erden konuşurken kim konuşurken duygusala bağlamaya çalışıp birşeyler istiyosa o birşeylerin özünde bir sorun vardır sıkıntılıdır diyerek ya pot kırdı yada mesaj vermeye çalıştı

Geri
Üst Alt