Galatasaray Olağanüstü Yetki Genel Kurul Başlığı | 31 Temmuz | YETKİ VERİLDİ

Selim - soyadını geri sarayım bir saniye

Selim Akel imiş

Ekli dosyayı görüntüle 170836

Sapanca Rezidans bişeyler buldum ama bu adam mı teyit edemedim. Aylık toplantılarda da projelerim projelerim deyip alo diyen olmadı diyor... belki maket götürmemiştir.

Bu kadar düşünüyorsan keşke kurul üyesi olup da o hayati kongrelere katılma lütfunu gösterseydin Selim Akel.

Projedir şudur budur okeyim ama dursun varken değil

O kadar yüklü krediler çekilecek ve dursun şahsi kefalet verecek he

Oteldeki konaklamayı bile kulübe fatura eden adamın milyar tllik kredilere şahsi kefalet vermesi size mantıklı geliyomu,kaz gelecek yerden tavuğu esirgemiyo olabilir en fazla o kazda bize değil dursuna gider

Kısa sürede tapuların çıkması,onayların verilmesi,seçimin dursun girebilsin diye iptal edilmesi gibi doneler kafalarda kuşkunun oluşması için fazla fazla yeterli

Zaten dursun konuşurkende sevgi iklimi,gelin birleşelim tarzı duygusal konuşuyor etkilemek için ama erden konuşurken kim konuşurken duygusala bağlamaya çalışıp birşeyler istiyosa o birşeylerin özünde bir sorun vardır sıkıntılıdır diyerek ya pot kırdı yada mesaj vermeye çalıştı
Adam sahsi kefalet veriyor istersen sen ver oyle yapalim

ada satılmaz dayı sen merak etme kulüp satılır orası satılmaz

Erden Timur bey çok çabuk parlayabilen bir karaktere benziyor kahvaltï toplantısında haklı bir çıkışı vardı... Birazdan çok sert cevap verecektir...

yav bu ada para eder mi boğazın ortasında bir sürü boğaz kanunu falan var bilmedeğimden soruyorum

Geldi benimki...yönetmin elini sıkmadı

şaşırtmıyor, hala başarı kasıyor o zamandan...

Falcao ve Diagne geçmişinden ahset ne kadar kaybettirdin AA BEY !

yav bu ada para eder mi boğazın ortasında bir sürü boğaz kanunu falan var bilmedeğimden soruyorum
cok para eder ama ancak araplara falan satabilirsin
kanuni acidan bircok tefarruat var basta galatasarayin dernek yapisi vs ayrica bogazlarin ayri tabii oldugu anlasmalar cok olasi gormuyorum zaten satmak istemezler.

satacagim dedikleri an butun lise uzerine cullanir baskanin.

kulubun el degistirmesi bile bu varliklarin satilacagi anlamina gelmiyor.

Geri
Üst Alt