Galatasaray, Olimpiyat Stadında Oynamak İçin TFF'ye Başvuru Yaptı!

neredeyse kapatılacak durumda olan eskişehirsporun stadının zemini çok güzeldi. orada bile oynayabiliriz. orası uzak ise kocaeli var .

Fıstık gibi zemin. Asıl bizim stadta puan kaybederiz. Patates tarlasında oyun oynuyoruz. Zemin düzelene kadar 2-3 hafta orda oynanır.

Şampiyon olamayıp şampiyonlar ligine gidemememiz durumunda minimum 40 milyon euro zarar yazacak şu durum. 400 milyon lira dile kolay. Ne yüzünden zemin çim drenaj çatı yüzünden.

Stadı yapsınlar
Mis gibi kendi stadımızda oynayalım yav
İcat çıkarmasınlar

Milli ara hangi maçtan sonra ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen senelerde kar yağmadığından bu durum yaşanmadı. O kaşar ne zaman konser verdi stadta,stad o zaman b*k oldu. Ona izin veren gerizekalı mahkemeye verilmeli.

Dün ikinci ligdeki Keçiören maçını izledim yeminle o bile bizim zeminden daha iyiydi birde Ankara iklimini düşünün arabanın camı içten donuyor bu memlekette. Olimpiyatın zemini harika ama o ruhsuz stadı bir türlü sevemedim hayırlısı olsun..

bu hırbo bundan sonra diyor böyle saçmalık olmaz umarım kolpadır

Dün ikinci ligdeki Keçiören maçını izledim yeminle o bile bizim zeminden daha iyiydi birde Ankara iklimini düşünün arabanın camı içten donuyor bu memlekette. Olimpiyatın zemini harika ama o ruhsuz stadı bir türlü sevemedim hayırlısı olsun..
keçiorenin zemini suni cim degil mi yahu, gerçek cim olma olasılığı yok oranın hali saha gibi topla beraber lastik parcaları zıplıyordu.

para verecek miyiz başka stadlarda oynamak için? tahmini ne kadar veririz?

gs - karagümrük maçına kadar hazır olur. 1,5 ay gibi sürede zaten düzeltemiyorsak çim görevlisine felan da gerek yok.

Olimpiyat seyirci ve rüzgar konusunda sikintiliydi diye hatirliyorum. Seyirci yok zaten. Zemin güzel olsun yeter.

Geri
Üst Alt