Galatasaray, Onyekuru'yu Bonservisiyle Aldı İddiası

dogru hamle bu yasta henry gibi skorer kanat oyuncusu almaya kalksak enaz 15 isterler

Ya hep milliyet deniyor da Kaan haberi de bu haber de milliyette yok hangi milliyet bu

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

!remind me 24 hours

Ya hep milliyet deniyor da Kaan haberi de bu haber de milliyette yok hangi milliyet bu

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Milliyet yazarı, gazetecisi sağda solda, bir yayında falan konuşuyor, o haberi de girerlerken kimisi şahıs ile kimisi de çalıştığı kurum ile giriyor. Bu yüzden gazetenin kendi sayfasında bulunmuyor bazen. Ama sosyal medyada fan hesaplarının paylaşımlarının çoğu yalan. Birisi atıyor haber yapıldı diye kalanlar da bundan görüp, birbirinden görüp yayıyor. Girip kaynağa bakan, kaynağı sorgulayan yok nasılsa.

bugünden itibaren yarin herhalde ya da yarindan sonra da olabilir

Valla en çok alınmasını istediğim isim penaltı alır gol atar pozisyona girer bize mutlaka lazım

Bu paraya iyi transfer gerçekten.

Maicon, Amrabat, Emre A. transferleri ile kıyaslanırsa F/P olur.

Hakaret yok. Kimseye saygısızlık yok, görüşüne saygım var demişim yazmışım oraya.

Agresiflik, düşmanlık nerede tam anlamadım?
"Alın şimdi alternatif Barış'ı nerenize sokarsanız sokun"

Ben burada saygı göremiyorum.

Biz almazsak yalı bebesi anında salça olacaktır herifler çuvalla kanat oyuncusu aldı bizim kurudan aldığımız verimin yarısını alamadı ki Henry hicbizaman bize tam hazır gelmedi

Geri
Üst Alt