Galatasaray.org: Rijkaard İle Yollar Ayrıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray.org: Rijkaard İle Yollar Ayrıldı!

Teşekkürler Rjkaard gittiğin için neden mi ;

Gidip te kariyerini kurtardığın ismini kurtardığın için bu yönetim bu oyuncular ve çoğu taraftrar seni haketmiyordu teşekkürler hocam kendimi adıma sölüyorum bunları sana hayatını kurtardın

göğsüm daralıyor

yüreğim kanıyor

olmasaydı sonumuz böyle

feldkamp-cevat güler-skibbe-b.korkmaz-rijkaard-f.terim harikasın adnan polat müthiş kolleksiyoncusun.

GALATASARAY'ın adının olduğu yerde umut var(mış)

Bunları dahamı görücektik Rijkaard Reis.

Söz verenlerde neredeler hani bu işler böyle işte Rijkaard Reis.

yaziklar olsun sizin gibi yönetime...hala gidip serveti barisi bilmem hangi ruhsuz ahlaksiz karaktersiz futbolculari kadro disi birakmiyorlar...yuhhh diyorum yaa yuhh..hep suc antrenörde mi?futbolculuktan nasibini almamis "futbolcular" daha ne kadar bu armayi üzerinde tasiyacak..RUHSUZ FUTOLCU ISTEMIYORUZ KARDESIM..ah ulan ahhh o kadar doluyum kii..sadece o ruhsuzlari söyle tekme tokat dövebilmek icin bir günlügüne GS antrenörü olmak isterdim...

https://www.facebook.com/AdnanPolat.istifaya?v=wall

binbir surat yarismalari baslar artik

bari yilmaz vural gelseydi

Insallah bir gün tekrar Barcelona, Inter, Chelsea gibi kulüplerin basina gecer, kupa üstüne kupa kaldirir da size ordan nanik yapar. Biz de kendi batakligimizda debelenip duralim, anamizin liginde bir yil 5. oluruz, bir yil Sampiyon, ertesi sene 4. oluruz belki sonra 2., sonra gene Sampiyon oluruz.. Istikrara ne gerek var, sisteme, vizyona, burasi Türkiye beyler, burda profesyonelim diyenler en büyük amatörlerdir.

Insallah bir gün tekrar Barcelona, Inter, Chelsea gibi kulüplerin basina gecer, kupa üstüne kupa kaldirir da size ordan nanik yapar. Biz de kendi batakligimizda debelenip duralim, anamizin liginde bir yil 5. oluruz, bir yil Sampiyon, ertesi sene 4. oluruz belki sonra 2., sonra gene Sampiyon oluruz.. Istikrara ne gerek var, sisteme, vizyona, burasi Türkiye beyler, burda profesyonelim diyenler en büyük amatörlerdir.

merak etme reis aynen dedigin gibi olacak

gitsin total futbol gelsin kaos futbol

Güle güle rijkaard.Aşı tutmadı yapacak bişey yok.

gelmen hataydi be hocam. ne isin var bizim gibi hoca degirmeni klupte? böyle dandik yönetime niye tamam dedin ki? suclusun hocam suclu.

Tükürdüğünü yalayan başkan istemiyoruz. Sen değilmiydin daha geçen ay Ntv'de "Ne olursa olsun hocamıza güveniyoruz, nisanda sözleşme yenileyeceğiz diyen" Sen değilmiydin "Rijkaard'ın değerini Derwall gibi sonra anlayacağız" diyen.

Oldu mu bu başkan ? Olmadı, olmadı...

yeter be! kendileri sinirlensin niye biz kafamizi takiyoruz. Hepsi yonetimin succu birakin ne yapiyorlarsa yapsinlar

Yalancı başkan istemiyoruz. Tez zamanda istifa etmen dileğiyle. Ne kupa, ne fener galibiyeti, ne de başka bir şey. Başkanlık koltuğunda Adnan Polat'ı görünce tüylerim diken diken oluyor artık.

Başarısız hoca dünyanın her yerinde belli bir sürenin ardından gönderilir. Bunda garipsenecek bir şey yok. Galatasaray 1,5 yıl önceki kötü halinden bile çok daha kötü durumdaysa bunda hoca masumdur demek olaylara at gözlüğüyle bakmak demektir. Tamam futbolcular suçludur, tamam yönetim suçludur ama Rijkaard da suçludur. Bir hoca bir takıma hiç mi birşey katamaz 1,5 senede. Katamadı işte yok sıfır. Neymiş efendim kadro kötüymüş. Sanki Premier Lig'de oynuyoruz. Konya'nın, Buca'nın, Karabük'ün, Ankaragücü'nün, Sivas'ın kadroları muhteşem zaten. Bir tek Galatasaray'ın kadrosu kötü değil mi. Bir tek Galatasaraylı futbolcular kalitesiz..

Başarısız hoca dünyanın her yerinde belli bir sürenin ardından gönderilir. Bunda garipsenecek bir şey yok. Galatasaray 1,5 yıl önceki kötü halinden bile çok daha kötü durumdaysa bunda hoca masumdur demek olaylara at gözlüğüyle bakmak demektir. Tamam futbolcular suçludur, tamam yönetim suçludur ama Rijkaard da suçludur. Bir hoca bir takıma hiç mi birşey katamaz 1,5 senede. Katamadı işte yok sıfır. Neymiş efendim kadro kötüymüş. Sanki Premier Lig'de oynuyoruz. Konya'nın, Buca'nın, Karabük'ün, Ankaragücü'nün, Sivas'ın kadroları muhteşem zaten. Bir tek Galatasaray'ın kadrosu kötü değil mi. Bir tek Galatasaraylı futbolcular kalitesiz..

Tamam Rijkaard başarısız. Tamam oyuncular kaliteli, Rijkaard hoca falan değil.

E başkan ne o zaman? Ne olursa olsun sözleşme yenileyeceğiz dememişmiydi? Sözünde niye durmadı? Madem durmayacaktı o açıklamayı niye yaptı? Rijkaard'a sövdüğün kadar Polat'a söv bakalım?

Göz göre göre adami harcadik ve hic biseyde yapamadik. Elimiz kolumuz resmen bagliydi.

Tamam Rijkaard başarısız. Tamam oyuncular kaliteli, Rijkaard hoca falan değil.

E başkan ne o zaman? Ne olursa olsun sözleşme yenileyeceğiz dememişmiydi? Sözünde niye durmadı? Madem durmayacaktı o açıklamayı niye yaptı? Rijkaard'a sövdüğün kadar Polat'a söv bakalım?

O açıklamaları Türkiye'de her başkan yapıyor zaten ilk değil. En fairplay adam denilen Özhan Canaydın bile yapıyor. Politik bir açıklamadır o. O açıklamanın meali takım kötü gidiyor, kendine çeki düzen ver demektir. Bunu hala anlayamıyor musunuz..

Rijkaard 'ı amansız savunanlardan biri olarak ben mutlu değilim ancak yönetimin bu kararı almak zorunda kaldığını düşünüyorum. Bu sebeple artık alınan kararı eleştirmeyeceğim. Zira geri dönüşü yok.

"3 hafta önce FB maçına Rijkaard 'la çıkacağız, ne olursa olsun T.D 'ümüzün arkasındayız" söylemleriyle ters düşülen durum hoş olmamıştır. Yine de tepki verirken sağduyuyu elden bırakmamak gerekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt