Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
'Aynı suda 2 kez yıkanılmazmış' bir kızıldereli atasözü eğer Fatih Terim yine gelirse bu üçüncü olacak ikincide de zaten neler olduğunu gördük,bakalım şimdi ne olacak çok merak ediyorum.
Sacma sapan konusmak, gereksiz yere yer isgal etmek, yine gereksiz yere oksijen alip vermek, serverlarin yavaslamasina katkida bulunmak, bol bol küfür yemek...
Bunlarda Haktan Türkalp'in basarilari olabilir, yersen!
4,5 milyonu da aldılar ki mis valla..
Kör gibi Rijkaard'i desteklemedim. Sahada ne gördüysem onu yazdim ve gelecekte neler olabilecegini, takimin nasil daha iyi olabileceginiz yazdim. Ve bunun gerçeklesmesi için tabii ki Rijkaard'in gitmesi gerekiyordu. Neticede bütün yazdiklarim harfiyen gerçeklesti. Artik hangimizin yazdiklari ise yariyor, ona sen karar ver.
Tazminat yokmuş. Sadece yıl sonuna kadar alacakları ödenecekmiş
Bu takimin yöneticisi Işın Çelebi: "Beyler, adam sezon sonu 36 kişilik transfer listesi verdi, bir tanesini bile alamadık. Bizde hiç mi suç yok? diyorsa, Rijkard'i suclu bulabilecegimiz tek bir nokta bile yoktur.
isin celebi bizzat sanami soyledi
Peki ne kadar tutuyor acaba sezon sonuna kadar alacakları?
isin celebi bizzat sanami soyledi
3.5 milyon alıyor yanılmıyorsam. Söylenene göre 1 milyon ödeme yapılmış. 2.5 milyon daha ödenecek sanırsam
Yardımcılarını da katarsak heralde 4,5 milyon olur ve yine aynı hesaba gelir..
Ebeme söylemis, o da bana iletti...
Son 24 saatte en cok konusulan konulardan biri bu, nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ki...
sor bakalim ebene baska biseylerde soylemismi ,esas sen nerde yasiyorsun bizim medyayi bilmiyomus gibi ,her yazilana cizilene inansak evin yolu bulunmaz.