Galatasaray.org: Rijkaard İle Yollar Ayrıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray.org: Rijkaard İle Yollar Ayrıldı!

Futbol devrimi sizin neyinize gidin ticaretle uğraşın.

'Aynı suda 2 kez yıkanılmazmış' bir kızıldereli atasözü eğer Fatih Terim yine gelirse bu üçüncü olacak ikincide de zaten neler olduğunu gördük,bakalım şimdi ne olacak çok merak ediyorum.

2.kez bir takımın başına aynı hoca gelince başarı olmuyor.bu istatiksel olarak bir gerçek.ama birde trabzon örneği var önümüzde.3.şenol güneş dönemini yaşıyorlar.ligdeki en iyi takım şu anda bana göre.

4,5 milyonu da aldılar ki mis valla..

Sacma sapan konusmak, gereksiz yere yer isgal etmek, yine gereksiz yere oksijen alip vermek, serverlarin yavaslamasina katkida bulunmak, bol bol küfür yemek...

Bunlarda Haktan Türkalp'in basarilari olabilir, yersen!

Kör gibi Rijkaard'i desteklemedim. Sahada ne gördüysem ve gelecekte neler olabilecegini, takimin nasil daha iyi olabileceginiz yazdim. Ve bunun gerçeklesmesi için tabii ki Rijkaard'in gitmesi gerekiyordu. Neticede bütün yazdiklarim harfiyen gerçeklesti. Artik hangimizin yazdiklari ise yariyor, ona sen karar ver.

Kör gibi Rijkaard'i desteklemedim. Sahada ne gördüysem onu yazdim ve gelecekte neler olabilecegini, takimin nasil daha iyi olabileceginiz yazdim. Ve bunun gerçeklesmesi için tabii ki Rijkaard'in gitmesi gerekiyordu. Neticede bütün yazdiklarim harfiyen gerçeklesti. Artik hangimizin yazdiklari ise yariyor, ona sen karar ver.

Bu takimin yöneticisi Işın Çelebi: "Beyler, adam sezon sonu 36 kişilik transfer listesi verdi, bir tanesini bile alamadık. Bizde hiç mi suç yok? diyorsa, Rijkard'i suclu bulabilecegimiz tek bir nokta bile yoktur.

Cevap: Galatasaray.org: Kamuayuna Duyuru

Kim Ne Derse Desin WE LOVE YOU FRANK RIJKAARD Seni Asla Unutmayacağız Rıjkaard Gitsin Diye Kampanyalar Düzenleyenler Sahada Oynamayan Futbolcular Umarım Artık Mutludur Faih Terim Gelince Bu Takım Gider Fenere 6 Atar Geri Kalan Tüm Maçlarını Kazanır Zaten ama Ne Diyelim Terim Gelirsede Ona Sahip Çıkarız Sezon Sonu Onu da Harcadıkları Zaman Biz Demiştik Demiycez ve Terim e Gene Biz Sahip Çıkıcaz Çünkü Ben Ne Olursa Olsun GALATASARAY Taraftarının Teknik Hocasına Sahip Çıkması Gerektiğini Düşünüyorum.

Bu takimin yöneticisi Işın Çelebi: "Beyler, adam sezon sonu 36 kişilik transfer listesi verdi, bir tanesini bile alamadık. Bizde hiç mi suç yok? diyorsa, Rijkard'i suclu bulabilecegimiz tek bir nokta bile yoktur.

isin celebi bizzat sanami soyledi

isin celebi bizzat sanami soyledi

Maraton'da Şansal Büyüka söylemişti bu haberi hatta 'yabancı oyuncular günü gününe parasını alıyor yerlilere 4 aylık senetler veriyoruz biraz kendimizi de eleştirelim' de demiş..

Fatih Terim'in gelmesinin tek avantajı Adnan Sezgin'i işine karıştırmaz oyuncu seçimini ona bırakmaz.

3.5 milyon alıyor yanılmıyorsam. Söylenene göre 1 milyon ödeme yapılmış. 2.5 milyon daha ödenecek sanırsam

Yardımcılarını da katarsak heralde 4,5 milyon olur ve yine aynı hesaba gelir..

Hocam güle güle! Umarım gittiğin yerde başarılı olursun da biz de ağzımızın suyu aka aka izleriz seni. Sistemmiş, total futbolmuş vs. falan uymaz bize. Biz kaos futboldan, çirkef futboldan, ona buna kabahat bulmaktan anlarız. Güle güle güzel insan, yolun açık olsun...

Ebeme söylemis, o da bana iletti...

Son 24 saatte en cok konusulan konulardan biri bu, nerede yasiyorsunuz bilmiyorum ki...

sor bakalim ebene baska biseylerde soylemismi ,esas sen nerde yasiyorsun bizim medyayi bilmiyomus gibi ,her yazilana cizilene inansak evin yolu bulunmaz.

Yazıklar olsun tüm yönetime. Hepinize sıra gelecek.

Terim reddetmiş teklifi. O da gelmiyor. İbre Hagi-H.Şükür gibi şuan sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt