- 26 Eylül 2012
- 118.839
- 67.137
- 4.818
Burası Türkiye, burası TFF.O kadar da değil
Burada her şey mümkün. Neye olmaz dediysek oldu sonunda ve kimse de sesini bile çıkaramadı (bizim beceriksiz yönetim).
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burası Türkiye, burası TFF.O kadar da değil
Gerçi doğru, ana sebep geri kalmaları bunu da sahada kazanamadıkları için böyle garip yöntemlerle aşmaya çalışıyorlar. Profesyonel lig ne zaman başladıysa sayı o kabul edecekler bir şekilde mevcut durumlarını. Etmeseler de çok mühim değil gerçiFb'nin derdinin para olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum ben açıkçası. Adamlar parayı her türlü sokuyor kulübe, yıldız priminin peşinden koşacaklarını düşünmüyorum.
Tek dertleri şampiyonluk sayısında bizden fark yemeleri. Yani bildiğin eziklik kompleksi işte.
Geçelim bunları onu yapacak göt yok ondaBurası Türkiye, burası TFF.
Burada her şey mümkün. Neye olmaz dediysek oldu sonunda ve kimse de sesini bile çıkaramadı (bizim beceriksiz yönetim).
Sorun da orada zaten herifin kendisi göt zaten, o yüzden her türlü pislik beklenir.Geçelim bunları onu yapacak göt yok onda
Yani görüntü öyle değil ama futbolcular şikayetçi değilse sorun yok.zannediyorum daha önce söylemişti bu ama puma forması su tutmuyor hatta yanılmıyorsam suyu içerden dışarı atıyor
tam 1 @Ahmet KOLKOPARAN tasarımı.Altın sarısı daha fazla olsa daha iyiydi
Müthiş duruyor renkler
Müthiş duruyor renkler
Yada 1955 öncesi şampiyonlukları da sayıyoruz diyebilir.Biz yıldız konusunu tartışıyoruz da benim geçen aklıma bir şey takıldı.
Şikecilere 2 yıldız fark atarsak bu Hacı denen it herif artık yıldız kullanmayacağız ligimizde diyebilir. Ciddi ciddi bunu yapabilirler.
Bordo, siyahlar dolayısıyla kötü bence. Hele de siyah şortla boğucu bi görüntü ortaya çıkarHarika parçalı
Harika beyaz
Harika bordo
Biz yıldız konusunu tartışıyoruz da benim geçen aklıma bir şey takıldı.
Şikecilere 2 yıldız fark atarsak bu Hacı denen it herif artık yıldız kullanmayacağız ligimizde diyebilir. Ciddi ciddi bunu yapabilirler.
fener 20 şampiyonluğa ulaştığında muhtemelen 10 şampiyonlukta 1 yıldıza dönüp 2 yıldız yapacaklar bjk itiraz etmezse
Fb için 6000 diyorlar yeni sezona. Bize dr aşağı yukarı aynı olurfiyat ne bekliyorsun