Galatasaray Puma 2025/2026 Sezonu Formaları Sızdı

Yönetim işe el atmalı şampiyonluk garantilenene kadar formaları bastırmamalı. 5. yıldızı üste koymakla yana koymak arasında minimum 100bin forma fark eder.

1744492048320.webp

Yıllardır basketbolda giydiğimiz şu bordo formadan yapılsın istiyordum. Sonunda.

Seneye anlaşılan tüm seti alıyorum. Ancak olası şampiyonlukta 5.yıldız yukarıda olacağı için eğrelti duracak. Yıldızsız taraftar forması olsun.
Bu sene elektrik bandı çektikleri için almadım forma. Osimhen anahtarlığı, bebek zıbını icardi tshirtu falanla gecistirdim. Eğer gerçekten bu tasarımlarsa seneye bende alırım set olarak.

Altın sarısı daha fazla olsa daha iyiydi

Formalar çok güzel ama pumanın kronik ter sorunu ile maçın 10.dakikası nasıl bir görüntü ortaya çıkacak?

nike 10 yili aşkın sure 2 forma disinda rezalet işler çıkarırken bile burada övuluyordu hala sasiririm

nike sonrasi merterden herhangi bir esnaf bile sponsor olsa zaten daha iyi formamız olacaktı

nikedan daha kötüsü olamaz
Tasarım anlamında iyi değiller ama malzeme kalitesi olarak Puma'dan da Adidas'tan da iyiler bence. Yani ben Nike'ın hiçbir formasının Puma'da olduğu gibi su ve ter tuttuğuna şahit olmadım.

Abi şu Türk bayrağı patchinin kalitesi artık kulüp armasıyla aynı olsun lütfen. Garip plastik ütüyle yapıştırılan bir şey olmasın sponsor gibi

Bence formalar şu haliyle baya iyi duruyor, bordonun deseni biraz kötü görünüyor ama onun canlı halini görmeden anlamayız neye benzediğini. Şampiyon olunca eklenecek bayrak patchi ve beşinci yıldız + sponsorluklar bu güzellikten biraz götürecek maalesef. Yoksa şu beyaz forma özellikle çok güzel. Omuzlardaki Puma logosu da eğreti durabilir

Yalnız beşinci yıldızın dört yıldızın üstüne eklenme olayı bence bizim kulübün söz geçirememesinden kaynaklı.

Yok formalar Nisan'da üretiliyormuş bilmem ne. Mayıs'ta zaten şampiyonluk belli oluyor. Bir ay bekleseler sanki üretilemeyecek formalar, sanki Hint kumaşı bunlar. En ucuz ülkede üretiliyor zaten formalar.

Neyse parası verelim ama şampiyonluk gelirse 5.yıldızı adam akıllı eklesinler 5 yıldız yan yana. Sokarım böyle işe ha.

Yalnız beşinci yıldızın dört yıldızın üstüne eklenme olayı bence bizim kulübün söz geçirememesinden kaynaklı.

Yok formalar Nisan'da üretiliyormuş bilmem ne. Mayıs'ta zaten şampiyonluk belli oluyor. Bir ay bekleseler sanki üretilemeyecek formalar, sanki Hint kumaşı bunlar. En ucuz ülkede üretiliyor zaten formalar.

Neyse parası verelim ama şampiyonluk gelirse 5.yıldızı adam akıllı eklesinler 5 yıldız yan yana. Sokarım böyle işe ha.
Laf geçirme bile değil plansızlık. Adamların yıldız hesabını falan takip ettiğini sanmıyorum

Geçen sezon Inter ikinci yıldızı kazandı örneğin formalarında gayet düzgün yıldızlar, altlı üstlü değil, demek ki oldurulabiliyor

Biz dördüncü yıldıza yönetimsel fetret devrinde yakalanmıştık. Şimdi de mevcut yönetimle yakalandık beşincisine. Şahsen pek ümitli değilim

Forması bile terlemedi diye sövemiyoruz 😂😂
Puma formalar satışa ilk çıktığında maça gitmiştim. 6k forma profesyonel olan kumaşı çok değişikti. Acayip hafif. Görüntü olarak hoş durmuyor ama çok hafifti. Sonra teknik ekip de açıklama yaptı formalardan memnunuz çok hafif diye. Bana kalsa nike devam ederdim. Kalite dersen 2006 model adidas formam hala bir dikiş bile atmadı rengi ilk gün gibi.

Puma formalar satışa ilk çıktığında maça gitmiştim. 6k forma profesyonel olan kumaşı çok değişikti. Acayip hafif. Görüntü olarak hoş durmuyor ama çok hafifti. Sonra teknik ekip de açıklama yaptı formalardan memnunuz çok hafif diye. Bana kalsa nike devam ederdim. Kalite dersen 2006 model adidas formam hala bir dikiş bile atmadı rengi ilk gün gibi.
1 kaç nike formam var
Geri dönüşüm plastikle yapıyorlarmış
Dolapda duruyorlar ,böyle iğrenç bir koku olamaz 😡😡😡

Geri
Üst Alt