Galatasaray Puma 2025/2026 Sezonu Formaları Sızdı

2018/19 kalk büyüğün geldi

UtG5bo9GEk-0-ib3hQXA0Q.jpg

Jkliler geçen sezon sızan yeşil formayı beğenmeyince üretimleri durdurulmuş. Katalog 1 çubuklu forma çıkarmışlardı. Yeşil forma da 4. Olarak çıkmıştı. Öyle bir şey yapamıyoz mu şuna

5'i taktığımız sezonda çıkan tasarıma bak. Bir de 5. yıldız yanda değil üstte olacak

Jkliler geçen sezon sızan yeşil formayı beğenmeyince üretimleri durdurulmuş. Katalog 1 çubuklu forma çıkarmışlardı. Yeşil forma da 4. Olarak çıkmıştı. Öyle bir şey yapamıyoz mu şuna

5'i taktığımız sezonda çıkan tasarıma bak. Bir de 5. yıldız yanda değil üstte olacak
yıldızın üstte olması zaten ölü yatırım, 2026 yazını beklicem doğru logo kullanımı için.

fbnin akılsızlılığın hırsızlığın resmi olan 5 yıldızlarını her yere boy boy basan puma bizim gerçek 5.yıldızı şu menemen basklılı tasarımlarına bile basamıyor önünde bi ton zaman olmasına rağmen.

en başta bunlarla anlaşmamak gerekiyordu

şu yıldızları söküp bizim logoya takamadınız mı he?? amblem bile basarken iyiydi yüzsüz @puma

puma-kriz.jpg

Alternatif formayla çıkılan ve 120 dk süren bir kupa maçında taraftarın %70i kör olabilir.

Böyle falan olur. O resimdeki halini satamazlar.

wmremove-transformed copy.webp

Böyle falan olur. O resimdeki halini satamazlar.

Ekli dosyayı görüntüle 290031
Buna okeyim dun tivitteki gorsellere oranla

(aslinda degilim, siyah detaylarda sari olup belki sari sortlu bir kombinasyon bile olabilirdi bu bir ihtimal)

Siyah ile kolaya kaciyorlar hemen bana gore.

Hala Lise kapisi motifi detayini gordukten sonra gicik oldum. Cok zayif bi temsil bana gore o kapinin heybetini dusununce.

Size dedik Nike'tan çıkmayalım diye al işte gördük. Sofra bezini forma yapmışlar.

Geri
Üst Alt