- 22 Ağustos 2024
- 2.398
- 1.728
- 973
Bende hem kendime hem kızıma alacaktım futbolcu forması ama formalar bock gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olay orda bitmiyorki, sonucta fazla gelir getireni secmekte dert yok.Size dedik Nike'tan çıkmayalım diye al işte gördük. Sofra bezini forma yapmışlar.
Tüm taraftarı memnun etmek zor tabii ama Nike genel itibari ile başarılıydı bir kaç saçma deneme hariçOlay orda bitmiyorki, sonucta fazla gelir getireni secmekte dert yok.
Ama adamlar kendi basina takilmiyorki forma isinde. Okey veren bir yonetim organi/birimi var.
Orasi sikintili. "Basin gelsin hemen satis yapalim" odagi var gibi. Nike'in da basarisiz setleri oldu bence.
Onlaranda ayni elestiriyi yapmisligim var
Su ana kadarki puma performansina gore %100. Yan urunleri asiri pahaliydi o zamana gore ama, guzellerdi tabide.(Puma farkli sayilmaz zaten o konuda. O siyah aslanli ust devre arasi 4k idi)Tüm taraftarı memnun etmek zor tabii ama Nike genel itibari ile başarılıydı bir kaç saçma deneme hariç
Erken hazırlandığı için diye bir yerde okumuştum o sebepten.Yıldızı neden düzgün yerleştiremiyoruz? 4. yıldızda da aynısı olmuştu galiba, kural mı bu 1 sene eşeğin şeyi gibi üstte mi kullanmamız lazım?
Ayarlanabilir bir sey bence de ama yapmiyorlar.Yıldızı neden düzgün yerleştiremiyoruz? 4. yıldızda da aynısı olmuştu galiba, kural mı bu 1 sene eşeğin şeyi gibi üstte mi kullanmamız lazım?