Galatasaray Puma 2025/2026 Sezonu Formaları Sızdı

Bende hem kendime hem kızıma alacaktım futbolcu forması ama formalar bock gibi

Size dedik Nike'tan çıkmayalım diye al işte gördük. Sofra bezini forma yapmışlar.
Olay orda bitmiyorki, sonucta fazla gelir getireni secmekte dert yok.

Ama adamlar kendi basina takilmiyorki forma isinde. Okey veren bir yonetim organi/birimi var.

Orasi sikintili. "Basin gelsin hemen satis yapalim" odagi var gibi. Nike'in da basarisiz setleri oldu bence.

Onlaranda ayni elestiriyi yapmisligim var

Olay orda bitmiyorki, sonucta fazla gelir getireni secmekte dert yok.

Ama adamlar kendi basina takilmiyorki forma isinde. Okey veren bir yonetim organi/birimi var.

Orasi sikintili. "Basin gelsin hemen satis yapalim" odagi var gibi. Nike'in da basarisiz setleri oldu bence.

Onlaranda ayni elestiriyi yapmisligim var
Tüm taraftarı memnun etmek zor tabii ama Nike genel itibari ile başarılıydı bir kaç saçma deneme hariç

Tüm taraftarı memnun etmek zor tabii ama Nike genel itibari ile başarılıydı bir kaç saçma deneme hariç
Su ana kadarki puma performansina gore %100. Yan urunleri asiri pahaliydi o zamana gore ama, guzellerdi tabide.(Puma farkli sayilmaz zaten o konuda. O siyah aslanli ust devre arasi 4k idi)

Ben interin finalde ciktigi kobrali ruzgarliga hayran olmustum

Yıldızı neden düzgün yerleştiremiyoruz? 4. yıldızda da aynısı olmuştu galiba, kural mı bu 1 sene eşeğin şeyi gibi üstte mi kullanmamız lazım?

Yıldızı neden düzgün yerleştiremiyoruz? 4. yıldızda da aynısı olmuştu galiba, kural mı bu 1 sene eşeğin şeyi gibi üstte mi kullanmamız lazım?
Ayarlanabilir bir sey bence de ama yapmiyorlar.

Mart sonu mu nisan basi mi ne forma uretimi onaylaniyor ve basliyor. Haliyle 4 yildiz uretiliyor (resimlerdeki gibi) sonra ustune koyuyorlar.

Halbuki yildizsiz yap, burda bas mesela tepeye koymaktansa.

Seveni de var garip sekilde , o sezona ozel diye bakanda var.

Afbeelding

Erinc ve kerem ovet yayin yaptiklarinda sunlardan cekecek:

Kerem ovet:Hic oyle gorundugu gibi degil valla ben 3 tane aldim.

Erinc : (tikanip bmfp diye konusurken ses cikarmasinsonrasi) " bu arada desenler cok iyi ben cok begendim"...(Ama baski retro forma giyerim X ureticinden. guncel formalari sergilemem)

Loading...

Alternatif forma koyu çıkarsa kadınlar alır. Geriye boş kalır. Beyaz forma fena değil gibi. Genel olarak da tavrım Puma markası almamak. Beğenmiyorum.

Geri
Üst Alt