Galatasaray Puma 2025/2026 Sezonu Formaları Sızdı

26 Haziran formalar tanıtılıyor. Üstte olacak yıldız bu sebeple ben bu sezon almıyorum. 5 Yan yana olduğunda alacağım.

Gt-7J7cWMAABL67
Gt-7J7yWgAAsa85

olmaz o 5 yıldız için nice şehitler verdik
Yıldızı kullanıyoruz resmi olarak vs o ayrı yaw. Formaya bu sezon basmasınlar bari üstte olacaksa, hoş durmuyor ki, ya da taraftara yıldız olmadan satsınlar alalım yaw. Çoğu kişi üstte yıldız olayından almayacaktır bence ama formalar güzel

Abi yıldızsız olsa on numara formalar, bu üstte yıldız formuyla hiç estetik değil yaw. Sonra ki sezon 5 yan yana olsun işte
Biz bu tatavalari 4. Yıldız zamanı mebzul miktarda yapmıştık beyler; ilk sene erken dizayn ve sipariş nedeniyle üstte sonraki seneler sıralı geliyor işte :)

Biz bu tatavalari 4. Yıldız zamanı mebzul miktarda yapmıştık beyler alışın artık ilk sene erken dizayn ve sipariş nedeniyle üstte sonraki seneler sıralı geliyor işte :)
Buna ok hocam, sadece taraftara seçenek olsun yıldızsız haliyle de üretilsin taraftar için ekim/kasım gibi yeni üretilenler öyle olsun mesela

Biz bu tatavalari 4. Yıldız zamanı mebzul miktarda yapmıştık beyler; ilk sene erken dizayn ve sipariş nedeniyle üstte sonraki seneler sıralı geliyor işte :)
Yıldız enflasyonu olduğundan çirkin oluyo bu kez.
4 yıldız sacayağı, caltrop şeklinde olduğu için estetik açıdan idare ediyordu.

Bu Puma'nın Türkiye'de fabrikası yok muydu? Hemen ürün basıp tedarik edebiliyorlardı. Niye 5 yıldızlı formaları bu ayrıcalık içinde düzgün basmıyorlar anlamadım. İlla erken mi basılmalıydı. Lig biteli 1 aydan fazla oldu.

bir şeyi beceremediler yine ulan 1 milyon forma mı basmış erkenden bu puma da.

4. yıldız gibi çok sırıtmıyor 5. yıldız. Yıldızların en büyüğü gibi parlıyor üstte, o kadar da problem değil bence. Farklı bir hatırası olacak bu yıldızın da. İmkanınız varsa öyle almam falan demeden alın geçin, ileride değerlenir 😂

Bu formdaki yıldızların yeri muhabbeti puma ile değil yönetimin satış ve pazarlama stratejisi. Yani yönetim bu sene böyle formayı satmayı planlıyor. Seneye de yıldızlar yerli yerinde iken ayrıca satmak istiyor.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt