Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.451
- 29.052
- 2.848
++
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Bey forumları karıştırdınız galibaYaw çok kötü duruyor, 2015/2016 da 4 üstte idi çok iğrenç oluyor. Şu formaları yıldızsız basın ya.
Abi yıldızsız olsa on numara formalar, bu üstte yıldız formuyla hiç estetik değil yaw. Sonra ki sezon 5 yan yana olsun işteAli Bey forumları karıştırdınız galiba
olmaz o 5 yıldız için nice şehitler verdikAbi yıldızsız olsa on numara formalar, bu üstte yıldız formuyla hiç estetik değil yaw. Sonra ki sezon 5 yan yana olsun işte
amazonda puma storedan alternatif forma uygulamada 150 tl indirimi daha var 1300 tl ye falan geliyor tişört fiyatına26 Haziran formalar tanıtılıyor. Üstte olacak yıldız bu sebeple ben bu sezon almıyorum. 5 Yan yana olduğunda alacağım.
![]()
![]()
Yıldızı kullanıyoruz resmi olarak vs o ayrı yaw. Formaya bu sezon basmasınlar bari üstte olacaksa, hoş durmuyor ki, ya da taraftara yıldız olmadan satsınlar alalım yaw. Çoğu kişi üstte yıldız olayından almayacaktır bence ama formalar güzelolmaz o 5 yıldız için nice şehitler verdik
Biz bu tatavalari 4. Yıldız zamanı mebzul miktarda yapmıştık beyler; ilk sene erken dizayn ve sipariş nedeniyle üstte sonraki seneler sıralı geliyor işteAbi yıldızsız olsa on numara formalar, bu üstte yıldız formuyla hiç estetik değil yaw. Sonra ki sezon 5 yan yana olsun işte
Buna ok hocam, sadece taraftara seçenek olsun yıldızsız haliyle de üretilsin taraftar için ekim/kasım gibi yeni üretilenler öyle olsun meselaBiz bu tatavalari 4. Yıldız zamanı mebzul miktarda yapmıştık beyler alışın artık ilk sene erken dizayn ve sipariş nedeniyle üstte sonraki seneler sıralı geliyor işte![]()
Yıldız enflasyonu olduğundan çirkin oluyo bu kez.Biz bu tatavalari 4. Yıldız zamanı mebzul miktarda yapmıştık beyler; ilk sene erken dizayn ve sipariş nedeniyle üstte sonraki seneler sıralı geliyor işte![]()
Katılıyorum. O nedenle ilerleyen senelerde 10 yıla bir yıldız kurali çıkacağını düşünüyorum zaten.Yıldız enflasyonu olduğundan çirkin oluyo bu kez.
4 yıldız sacayağı, caltrop şeklinde olduğu için estetik açıdan idare ediyordu.
Forma tanıtımı Temmuz ayında oyuncular gelince GS adasında olacak diye söylediler.26 Haziran formalar tanıtılıyor. Üstte olacak yıldız bu sebeple ben bu sezon almıyorum. 5 Yan yana olduğunda alacağım.
![]()
![]()
Kara listemden çıktın balım.melih sönmez girdi listeye bu seferbir şeyi beceremediler yine ulan 1 milyon forma mı basmış erkenden bu puma da.