- 3 Temmuz 2012
- 137.882
- 86.796
- 5.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmıyorum Nike %25 olsun düşük diyorlardı iyi para verdiği için ki Puma için de pay daha fazla diyorlardı %35 falan mı o zaman.Nike 25 diye biliyorum
FB'nin 5 yıldızına karşı direnmeyi bırakalım derim artık.Hesaplamayı adamların 28 şampiyonluğunu geçecek şekilde yapalımBu lawuklar ortak organizasyonlarda fbnin logosunu 5 yıldız falan koymaz inş. hiç güven vermiyorlar
fabrikaya gerek yok 10 tane suriyeli 5 tane kürt vatandaşımızla açtığımız tekstil atolyesinde tüm ligin formasını tedarik edebiliriz1 tane fabrika acacaksın kocaman kulupsün
kimse formada nike var diye almıyor tüm para bize kalırdı
yok ki
Kürtlere ne demek ıstedın?fabrikaya gerek yok 10 tane suriyeli 5 tane kürt vatandaşımızla açtığımız tekstil atolyesinde tüm ligin formasını tedarik edebiliriz
niye #heis
FB'nin 5 yıldızına karşı direnmeyi bırakalım derim artık.Hesaplamayı adamların 28 şampiyonluğunu geçecek şekilde yapalım
tekstil sektörünün dahileridir aksini iddia eden olamaz sanırımKürtlere ne demek ıstedın?
ben inşaatta iyiler diye biliyordumtekstil sektörünün dahileridir aksini iddia eden olamaz sanırım