Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 3.015
- 2.083
- 498
Vardır usta.Rafayi istemeyen mi var burada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vardır usta.Rafayi istemeyen mi var burada
Yabancı kuralı yüzünden randımak alamadık usta.Tete geldiğinde şahsen çok tepki göstermiştim. Orada da biz taraftarlar haklı çıktık. Bu işin garantisi yok malesef.
Genel olarak oyun tarzını beğenmiyorum.Yabancı kuralı yüzünden randımak alamadık usta.
Belki kendisini Türkiye'de bulacak ama attan inip eşeğe binmiş olacak... Kulübe yıllardır hizmet vermesine rağmen büyük bir sözleşme alamadı. Sahip olduğu menajer Rafa'nın aynasıdır.
Rafa, 10 fırsat yakalayıp 8'ini kaçırdığı için sözleşme konusu yönetim tarafından hep en sona bırakıldı.. Benfica'nın Tugão'daki hücum hacmi Rafa'yı yıllarca besledi, böylece sezon başına 1 veya 2 ay iyi bir seviyede oynayabildi, geriye kalan bölümler performansı zayıftı ama yine de bu tolere edilebilirdi.
Onun sözleşme konusunda aykırı olduğunu söyleniyordu, mevcut performansıyla hayatının sözleşmesini imzalayacağını sanıyordu, ama işi batırdı. Rafa için Türkiye'ye gitme zamanı ve sonra benzer süreci orada da yaşayacak ve Portekiz'e, Braga'ya dönecek. Gerçekleşecek senaryo budur.
Geçen sezonki başarısızlığımızın büyük bir kısmı Rafa'nın gol yollarındaki başarısızlığından kaynaklanıyordu; çoğu maçımız 30 dakika içinde sonuçlanabilirdi ama Rafa bunu başaramadı ve maçların sıkıntıya girmesine neden oldu.
Şimdi Türkiye'de 10 pozisyona girip 8 gol kaçırdığında orada da benzer sıkıntıları yaşayacak ve her zaman yaptığı gibi s*çıp sıvayacak.
Hoşçakal eski kaşarımız. Bir daha buraya dönme.
demiştim renktaşBir Benfica'lının yorumu bende bir şüphe uyandırdı. Değerli bir özet gibi geldi. Paylaşıyorum; @Alper Altun
Kerem Aktürkoğlu'na benzer bir drama yaşamış @Recep Timur
Zaten Kerem gidiyor buyuk ihtimal, tam yerine gore adam aliniyorBir Benfica'lının yorumu bende bir şüphe uyandırdı. Değerli bir özet gibi geldi. Paylaşıyorum; @Alper Altun
Bize essek diyor Portekiz'in fenerbahcesiBir Benfica'lının yorumu bende bir şüphe uyandırdı. Değerli bir özet gibi geldi. Paylaşıyorum; @Alper Altun
Portekizli taraftarlar biraz ilginç. Sürekli Türkiye'yi aşağılayıp sonrasında onlardan daha büyük kulüpler olduğumuzu falan ima eden sohbetler yapıyorlar forumda. Bizim ligi de izleyen çok orada yayınlandığı için.Bize essek diyor Portekiz'in fenerbahcesi
@Keramettin TANRIVERDİBoş topcu anca hollanda liginde oynar. Mert hakandan farkı yok. Hatta o daha iyi suan
dedik bu herifi alındemiştim renktaş
bu heriften hayır gelir
Başka şey isteseydin kezkebiz elimizdeki yılda 4 milyon euro alanlardan nasıl kurtulacagız