Galatasaray, Rafa Silva’ya İlk Teklifini Yaptı

Kol gibi imza parasi + 4 senelik sözleşme vereceksin en fazla iki sene performans verecek sonra 35-36 yaşına kadar uğraş dur. Gerenk yok.

Bir Benficalının yorumu bende bir şüphe uyandırdı. Değerli bir özet gibi geldi. Paylaşıyorum; @Alper Altun

Belki kendisini Türkiye'de bulacak ama attan inip eşeğe binmiş olacak... Kulübe yıllardır hizmet vermesine rağmen büyük bir sözleşme alamadı. Sahip olduğu menajer Rafa'nın aynasıdır.

Rafa, 10 fırsat yakalayıp 8'ini kaçırdığı için sözleşme konusu yönetim tarafından hep en sona bırakıldı.. Benfica'nın Tugão'daki hücum hacmi Rafa'yı yıllarca besledi, böylece sezon başına 1 veya 2 ay iyi bir seviyede oynayabildi, geriye kalan bölümler performansı zayıftı ama yine de bu tolere edilebilirdi.

Onun sözleşme konusunda aykırı olduğunu söyleniyordu, mevcut performansıyla hayatının sözleşmesini imzalayacağını sanıyordu, ama işi batırdı. Rafa için Türkiye'ye gitme zamanı ve sonra benzer süreci orada da yaşayacak ve Portekiz'e, Braga'ya dönecek. Gerçekleşecek senaryo budur.

Geçen sezonki başarısızlığımızın büyük bir kısmı Rafa'nın gol yollarındaki başarısızlığından kaynaklanıyordu; çoğu maçımız 30 dakika içinde sonuçlanabilirdi ama Rafa bunu başaramadı ve maçların sıkıntıya girmesine neden oldu.

Şimdi Türkiye'de 10 pozisyona girip 8 gol kaçırdığında orada da benzer sıkıntıları yaşayacak ve her zaman yaptığı gibi s*çıp sıvayacak.

Hoşçakal eski kaşarımız. Bir daha buraya dönme.

Kerem Aktürkoğlu'na benzer bir drama yaşamış @Recep Timur

Son düzenleme:
Nereden bakarsan bak saçmasapan bir transfer olur. Elinde zaten bir profesyonellik abidesi Mertens varken, sen tut Oliveira kırması başka bir herifi daha kulübün başına bela et.
Gerçi Oilveira'nın çok seveni de vardı burada, şaşırmamak lazım.

Konu sabibi alper admin olduğu insanlar bu transferin gerçeklesecegini saniyor oysa temasımiz bile yok.

Adminlerin tier 1 olmadan transfer konusu acmamasi gerekiyor bence sonra gerceklesmediginde cidden kalbimiz fena kiriliyor ve yaralaniyoruz. Bu konuya anlayis gösterilirse sevinirim.

Bize essek diyor Portekiz'in fenerbahcesi
Portekizli taraftarlar biraz ilginç. Sürekli Türkiye'yi aşağılayıp sonrasında onlardan daha büyük kulüpler olduğumuzu falan ima eden sohbetler yapıyorlar forumda. Bizim ligi de izleyen çok orada yayınlandığı için.

Ben bir kere Galatasaray'ın potansiyel olarak Real Madrid kapasitesinde bir kulüp olduğunu tartıştıklarına şahit olmuştum.

Hep şüpheyle bakarım şu duruma :

Benfica ve porto bir oyuncusundan ( özellikle bu kadar skor katkısı vermişken ) para kazanmadan çıkıyorsa o oyuncudan hayır gelmez.

Geri
Üst Alt