Galatasaray, Rafa Silva’ya İlk Teklifini Yaptı

bu kadar istekli olmamaliyiz

1+1 yıllık olacaksa denenebilir. 2 yıllık sözleşme risk.

Keramettin admin çarpıyı basmış. Kilidi vuralım

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Hak ettiği değeri göremediği için ayrılmasını bekliyorlar Silva'nın. Kulüp muhtemelen sözleşme uzatmak için daha düşük bir maaş teklif etti Rafa da reddetti. İyi bir kontrat alırsa Türkiye'ye gelir. Bir de taraftarla sürtüşmüş galiba bir vefasızlık durumu olmuş.
kereme yapılan buna yapılmıs anlasılan

Twitterda ki samiyenhaber begenmis rafa silva haberini. Birseyler oldugu kesin

Rafa silva iyidir, geçen sene juve maçlarında bayağı dağıtmıştı, öyle büyük takımlara karşı ezilen sindirilen bir tip değil ama portekizin 3 büyük takımında iyi oynayan adamlar direk uçuk fiyatlara avrupa yapıyor. Porto, Benfica, Sporting oyuncuların prestiji, piyasası bir hayli fazla, 10 senedir niye benficadan ayrılamamış?

şüphesiz kulüp vizyonumuzu sorgulatan bir hamle olacaktır.

Beğendim. Hemde bonservisi yok - Dursun'un en sevdiği :)

Şaka mama; İstatistikleri baya iyi. Bir tek kafam daki soru:
10# yahut ofansif Merkez (8) oynayabilir mi?

TM'e Second Striker ana mevkisi. Bir nevi Mertens'in daha genç versiyonunu gibi.
Hoca herhalde 4231/4411 düşünüyor.

1000094208.jpg

OKan hocanın liste başı bu adamsa Ofansif OS için....yarından bağlayın şu adamı

daha adamların seçimi bitmeden bağ-la-yın.

Benfica taraftarinin attigi bazi yorumlara denk geldim Reddit'te genel olarak soyle yorumlar okuyorum:

kontra atak veya gecis oyunu oynayan takim olsan hic kacirmazdim. Hizi ve son vurusu ile fark yaratabilir. Yarin bir gun yasi ilerledigi zaman hizini kaybederse o zaman bir faydasi olmaz. Set oyunu oynayan takimlarda da isi olmaz, cunku dar alanda etkili olamiyor.

Eeee hizini kaybetmis Babel bu :)

Benfica taraftarinin attigi bazi yorumlara denk geldim Reddit'te genel olarak soyle yorumlar okuyorum:

kontra atak veya gecis oyunu oynayan takim olsan hic kacirmazdim. Hizi ve son vurusu ile fark yaratabilir. Yarin bir gun yasi ilerledigi zaman hizini kaybederse o zaman bir faydasi olmaz. Set oyunu oynayan takimlarda da isi olmaz, cunku dar alanda etkili olamiyor.
Sonuçta Bernardo Silva almıyoruz biz de. Belli zaafları elbet ki var. Sezonluk istikrarı nasıl hiç birimiz bilemeyiz Portekiz ligi izlemedikçe. Ben de Avrupa maçlarındaki performanslarıyla değerlendiriyorum hep.

Rafa girdği pozisyonları gole çevirme konusunda verimli bir oyuncu. Ligde öne geçtiğimiz maçlarda o kadar etkisiz geçişlerle o kadar çok maçı koparamadık ki, Rafa gibi seri, pırpır ve teknik bir forvetin bu ligde 20 golü görebileceğine eminim nedense. Hem de elimizde Ziyech ve Icardi gibi bir kilit pas ve asist canavarı varken.

Bizim ligde girdiğimiz pozisyon sayıları belli. Çok maç çözer bence.

Mourinho dediyse kendileri anlaşmıştır, çok şeyapmayın derim

Geri
Üst Alt