Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genelleme yapmaya gerek yok. Oranın da Recep Timur'ları var.
@Recep TimurGenelleme yapmaya gerek yok. Oranın da Recep Timur'ları var.
kereme yapılan buna yapılmıs anlasılanHak ettiği değeri göremediği için ayrılmasını bekliyorlar Silva'nın. Kulüp muhtemelen sözleşme uzatmak için daha düşük bir maaş teklif etti Rafa da reddetti. İyi bir kontrat alırsa Türkiye'ye gelir. Bir de taraftarla sürtüşmüş galiba bir vefasızlık durumu olmuş.
bu adami fbnin alacagini bilmeyen yoktur herhalde
tam bir transfer calimi
hazir erden baskan birakmisken havaya girmelik bir transfer olacaktir fb icin
Benfica taraftarinin attigi bazi yorumlara denk geldim Reddit'te genel olarak soyle yorumlar okuyorum:
kontra atak veya gecis oyunu oynayan takim olsan hic kacirmazdim. Hizi ve son vurusu ile fark yaratabilir. Yarin bir gun yasi ilerledigi zaman hizini kaybederse o zaman bir faydasi olmaz. Set oyunu oynayan takimlarda da isi olmaz, cunku dar alanda etkili olamiyor.
Benficsa kastığ statların 4 de 1 rini veremez. Portekizdeki savunma oyuncularin yarisi gay zorlamiyorlar bile
Sonuçta Bernardo Silva almıyoruz biz de. Belli zaafları elbet ki var. Sezonluk istikrarı nasıl hiç birimiz bilemeyiz Portekiz ligi izlemedikçe. Ben de Avrupa maçlarındaki performanslarıyla değerlendiriyorum hep.Benfica taraftarinin attigi bazi yorumlara denk geldim Reddit'te genel olarak soyle yorumlar okuyorum:
kontra atak veya gecis oyunu oynayan takim olsan hic kacirmazdim. Hizi ve son vurusu ile fark yaratabilir. Yarin bir gun yasi ilerledigi zaman hizini kaybederse o zaman bir faydasi olmaz. Set oyunu oynayan takimlarda da isi olmaz, cunku dar alanda etkili olamiyor.
Yıllık 10'a Arabistan tarafına gidecek bu arkadaş.OKan hocanın liste başı bu adamsa Ofansif OS için....yarından bağlayın şu adamı
daha adamların seçimi bitmeden bağ-la-yın.