- 26 Kasım 2012
- 179.092
- 241.082
- 5.688
30unu geçmiş portugallı futbolcu bir rizikodur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleşmesi bitene kadar katkı verir. Küçük adam kolay kolay düşmez diye düşünüyorum.30unu geçmiş portugallı futbolcu bir rizikodur
Golleri leblebi gibi atan bir topçu bu sanki. Mertens yerine cuk diye oturacağı kanaatindeyim30unu geçmiş portugallı futbolcu bir rizikodur
Bunu açamadım, üyelik istiyor. Özel haberi üyelikle paylaşıyorlar normalde de tamamını okuyamadım. Sancar’ın haberinde rakamlar bu şekildeyse onun olabilirOlm bu haberlerin kaynağı radyospor yani özgür sancar
Ücreti düşük bulmuşlar. O paralar için bizde kalir diyolar. Ama imza ücreti yüzünden bizden kaçacak kesin diyolar. Ama bize gelmesini de komik buluyorlar ve imkan vermiyorlarmis.nediyorlar yukselfield
Kulüp böyle haberleri neden yalanlamıyor? Operasyon haberi olduğu belli.Olm bu haberlerin kaynağı radyospor yani özgür sancar
Hak ettiği değeri göremediği için ayrılmasını bekliyorlar Silva'nın. Kulüp muhtemelen sözleşme uzatmak için daha düşük bir maaş teklif etti Rafa da reddetti. İyi bir kontrat alırsa Türkiye'ye gelir. Bir de taraftarla sürtüşmüş galiba bir vefasızlık durumu olmuş.nediyorlar yukselfield
3 ay Ibrahimovic konuşuldu bu ülkede, yalanlandı mıKulüp böyle haberleri neden yalanlamıyor? Operasyon haberi olduğu belli.
Okutma o zmn ustat.