Galatasaray, Rafa Silva’ya İlk Teklifini Yaptı

Galatasaray, Rafa Silva'ya resmi teklif yaptı.

• 2 yıllık sözleşme
• 3.5 milyon euro yıllık ücret
• 3 milyon euro imza parası

(Record)
Bu paraları imkansız kabul etmez ki bence teklifimiz yok mertens kalmasaydı olabilirdi ama şimdi o bölgeye daha genç birini ister bence
Fener alacak diye düşünüyorum bunu skimskiyi hull citye halle yaparlarsa

Sadece 10 milyon maaşına gomucez ha.. genç bulamazlar mi bonservis verip, sakat adam istemiyorum takımda. Oynarsa hiç laf edemem o ayrı ama genç oyuncu başka heyecan veriyor

Arabistan'a gideyim parayı kırayım kafasında olan adamdan bize hayır gelmez abi.

Allah bilir gider sonra da bu neymiş lan böyle diyip seneye yine Avrupa'dan kulüp arar.

Valla Zaha içinde hızlı ve driplingci diye biliyorduk herif feci düşüşe geçip kamyon gibi ağır çıktı.

Birde bu arkadaşı izleyen portekizliler genelde istatistikler gerçeği iyi yansıtmıyor, kapasitesi kısıtlı diye yaziyor. Bizde de Kerem A. aynı şekilde sürekli double-double yapıp yinede saç baş yolduruyor.

Emin olamıyorum

Valla Zaha içinde hızlı ve driplingci diye biliyorduk herif feci düşüşe geçip kamyon gibi ağır çıktı.

Birde bu arkadaşı izleyen portekizliler genelde istatistikler gerçeği iyi yansıtmıyor, kapasitesi kısıtlı diye yaziyor. Bizde de Kerem A. aynı şekilde sürekli double-double yapıp yinede saç baş yolduruyor.

Emin olamıyorum
Şampiyonlar liginde Benfica maçlarını izlemek yeterli. Özellikle takımı geçen sene tarihinin en iyi Şampiyonlar Ligi performanslarından birini verirken Rafa ve Joao Mario önde makine gibiydi. Nefes aldırmıyorlardı ve çok agresif bir oyun oynadılar. Enzo satıldıktan sonra ki süreçte takım da biraz değişince takım olarak düşüşe geçtiler. Fizik olarak çökmediyse, Mertens'in genci diye tabir ettiğimiz skorer , pırpır, presci oyuncuya cuk oturuyor Rafa Silva.

Bu maliyeti normal eger bunu kabul edecekse tabi. Sonucta soyle dusun: sozlesmesi devam etseydi ve almaya kalksan ne kadar bonservis isterler? Soyleyim, cift haneli rakami rahat isterlerdi.

2 senelik sozlesme icin toplam 10 milyon euro bu tarz tecrubeli bir oyuncu icin cok fazla diyemiyorum o yuzden.

oliveira ile tozu dumana katarlar çok riskli.

bizim herife güvenmiyorum yoksa rafa iyi, iyi

Benfika ile niye devam etmiyor bu.

Benfica taraftarinin attigi bazi yorumlara denk geldim Reddit'te genel olarak soyle yorumlar okuyorum:

kontra atak veya gecis oyunu oynayan takim olsan hic kacirmazdim. Hizi ve son vurusu ile fark yaratabilir. Yarin bir gun yasi ilerledigi zaman hizini kaybederse o zaman bir faydasi olmaz. Set oyunu oynayan takimlarda da isi olmaz, cunku dar alanda etkili olamiyor.

Ve evet, beklenen haber geldi. Silva transferi şimdilik Rafaya kaldırıldı

Bedava bu adama bu paralar

cenk diye aglamadan önce diger maaslara göz atalım

Geri
Üst Alt