Galatasaray Resmi Hesaplarının Fatih Terim'i Paylaşmaması

Eyüp Can

Sarı Üye
Aslında son 4 gündür antrenman fotoğraflarında hocanın olmamasını , tamamen hocanın isteği olarak düşünüyordum fakat Kayserispor maçı için paylaşılan Maç Günü videosunda da hocanın hiç olmaması kafamı karıştırdı. Bu sosyal medya ekibi daha önce hocanın maç sonu açıklamalarını sansürlemiş , bu açıklamaların videolarını Youtube hesabında video olarak paylaşmamış veya resmi siteye koymamıştı. . Fakat hoca tarafında sıkıntı olmasa bile taraftarın algısında bir sıkıntı olarak görülmekte. Twitter'da paylaşılan gönderinin altında maçtan çok hocanın fotoğrafları , hocaya mesajlar vs. var. Dolayısıyla çok ciddi bir maça çıkacakken böyle ufak gözüken detaylar taraftardan , teknik heyete kadar herkesin algısını farklı yöne çekiyor , maça konsantre olmamızı engelliyor.
Artık Galatasaray'da kişisel egolar bir kenara bırakılmalı. Hoca-Yönetim tartışması artık bu iki tarafın tartışması değil , Galatasaray'a zarar veren bir duruma dönüştü. Hoca maçlara odaklanamıyor ve gereksiz yerlere odaklanıyor. Yönetim belki de nispet gibi futbolcu sözleşmesini feshediyor , futbolcularla ilgili medya önünde yapılmayacak açıklamalar yapıyor. Bu olaylarda hangi kesimin haklı-haksız olduğu beni zerre ilgilendirmiyor. Benim için önemli olan Galatasaray. Ve artık bu tartışmalar son bulmalı .

Artık ciddi anlamda %100 GS olmalı ve #Konsantrasyon sloganının hakkını vermeliyiz. Yönetim-Futbolcu-Taraftar ...

1615583729686.webp

Ben kendi adıma takmıyorum ama sosyal medyada buna çok kızılıyor önüne geçen komplo teorileri yazıyor falan...Koy bir fotosunu geç işte niye olumsuz hava yaratıyorsun ey admin

bos bos seylere kafayi takmayin.

Youtube hesabında 3 adam var.

Maç görsellerinde 3 adam var.

Kulüp kulüp değilde devlet dairesi sanki.

3 adam diye program da yapsınlar oldu olacak.

Twitter hesabı çöplük oldu, en erken yükselen bizdik, en aktif bizdik utanmasak tjk bile geçecek artık. Uygulama çıkardılar onu bile pazarlayamadılar, hala ne kadarı kulübe gidiyor bilmiyoruz.

Bu yönetimin olduğu ortamda başarı falan gelmez.

Hocada yönetimde birbirini istemiyo bu net

yönetimin belhanda kararı doğru zamanlaması yanlış olsada ligde iyice koparsak sözleşmesi bitenlerlede feshetsinde bir işe yarasın yoksa hoca uzatacak çoğuyla

hocada nasılsa bunlar gidiyo diye düşünüp,zaten sözüde var biyere gitmez

Geri
Üst Alt