Eyüp Can
Sarı Üye
- 3 Mart 2021
- 329
- 523
- 503
Aslında son 4 gündür antrenman fotoğraflarında hocanın olmamasını , tamamen hocanın isteği olarak düşünüyordum fakat Kayserispor maçı için paylaşılan Maç Günü videosunda da hocanın hiç olmaması kafamı karıştırdı. Bu sosyal medya ekibi daha önce hocanın maç sonu açıklamalarını sansürlemiş , bu açıklamaların videolarını Youtube hesabında video olarak paylaşmamış veya resmi siteye koymamıştı. . Fakat hoca tarafında sıkıntı olmasa bile taraftarın algısında bir sıkıntı olarak görülmekte. Twitter'da paylaşılan gönderinin altında maçtan çok hocanın fotoğrafları , hocaya mesajlar vs. var. Dolayısıyla çok ciddi bir maça çıkacakken böyle ufak gözüken detaylar taraftardan , teknik heyete kadar herkesin algısını farklı yöne çekiyor , maça konsantre olmamızı engelliyor.
Artık Galatasaray'da kişisel egolar bir kenara bırakılmalı. Hoca-Yönetim tartışması artık bu iki tarafın tartışması değil , Galatasaray'a zarar veren bir duruma dönüştü. Hoca maçlara odaklanamıyor ve gereksiz yerlere odaklanıyor. Yönetim belki de nispet gibi futbolcu sözleşmesini feshediyor , futbolcularla ilgili medya önünde yapılmayacak açıklamalar yapıyor. Bu olaylarda hangi kesimin haklı-haksız olduğu beni zerre ilgilendirmiyor. Benim için önemli olan Galatasaray. Ve artık bu tartışmalar son bulmalı .
Artık ciddi anlamda %100 GS olmalı ve #Konsantrasyon sloganının hakkını vermeliyiz. Yönetim-Futbolcu-Taraftar ...
Artık Galatasaray'da kişisel egolar bir kenara bırakılmalı. Hoca-Yönetim tartışması artık bu iki tarafın tartışması değil , Galatasaray'a zarar veren bir duruma dönüştü. Hoca maçlara odaklanamıyor ve gereksiz yerlere odaklanıyor. Yönetim belki de nispet gibi futbolcu sözleşmesini feshediyor , futbolcularla ilgili medya önünde yapılmayacak açıklamalar yapıyor. Bu olaylarda hangi kesimin haklı-haksız olduğu beni zerre ilgilendirmiyor. Benim için önemli olan Galatasaray. Ve artık bu tartışmalar son bulmalı .
Artık ciddi anlamda %100 GS olmalı ve #Konsantrasyon sloganının hakkını vermeliyiz. Yönetim-Futbolcu-Taraftar ...