- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
paraya bir bak yav
çüş diyorum
yuh diyorum
istifa diyorum istifa!
çüş diyorum
yuh diyorum
istifa diyorum istifa!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FB ye 35mt den kalçadan çektiği şut her futbolcunun yapabileceği bise değil. Yeteneği ve fiziği iyiydi o dönem. Pl de neler yaptı takip etmedim hiç.
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İzledim ben. Fiziki durumu bizim Feghouli'den daha iyi. 2 sene daha çok rahat iş yapar. Fulham'da fark yaratıyor.FB ye 35mt den kalçadan çektiği şut her futbolcunun yapabileceği bise değil. Yeteneği ve fiziği iyiydi o dönem. Pl de neler yaptı takip etmedim hiç.
15 maçta 5 gol 3 asistlik performans sergilemiş. Her takımın üst düzey olduğunu düşünürsek fena istatistik değil.İzledim ben. Fiziki durumu bizim Feghouli'den daha iyi. 2 sene daha çok rahat iş yapar. Fulham'da fark yaratıyor.
ve fulham o ligin en kötü takımı bunuda göz önünde bulundurmak gerek15 maçta 5 gol 3 asistlik performans sergilemiş. Her takımın üst düzey olduğunu düşünürsek fena istatistik değil.
Bende yarar aaglayacagimizi düşünüyorum ama fiyat uçuk. Kur daha uçuk.
Alacağız bence ama rakam sallama. 2m civarıdır bence. Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'in son dönemki transferlerine bakınca maaş olarak iyi işler yaptığını görüyoruz. 2.5-3 M Euro senede buna vermek kendi yaptığı güzel işlerin üzerini örtmek gibi bir şey.15 maçta 5 gol 3 asistlik performans sergilemiş. Her takımın üst düzey olduğunu düşünürsek fena istatistik değil.
Bende yarar aaglayacagimizi düşünüyorum ama fiyat uçuk. Kur daha uçuk.
Bir sus be adam.eurodan haberi yok cengizin heralde!!!
Öyle de eldeki bir kuş daldaki 10kustan iyidir diyip abanmis olabilirler rakama. Malum devre arası diagne ye 10 gömdük. Ki bonus var diyorlar şampiyon olursak.Alacağız bence ama rakam sallama. 2m civarıdır bence. Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'in son dönemki transferlerine bakınca maaş olarak iyi işler yaptığını görüyoruz. 2.5-3 M Euro senede buna vermek kendi yaptığı güzel işlerin üzerini örtmek gibi bir şey.
O yüzden bence rakamlar sallamasyon.
Diagne 10 papel o kısıtlı zamanda çok normaldi bence. Kasımpaşa'da leblebi gibi gol atan herif bizde aynı performansı sergileseydi(attığı gol sayısını demiyorum, oyun içi etkinliğinden bahsediyorum) şu an 20 Papelleri konuşuyorduk kendisi için.Öyle de eldeki bir kuş daldaki 10kustan iyidir diyip abanmis olabilirler rakama. Malum devre arası diagne ye 10 gömdük. Ki bonus var diyorlar şampiyon olursak.
Bende aynısını dusunuyorum. Kötü oyuncu değil ama kafası başka yerlerde. Zira geldiği ilk dönem 5 maça çıkmadan 3 defa imaj değiştirdi. Adam büyük kulüp görmemiş ki afalladi. Tipik zenci sersemligini yaşıyor. Ne kadar yetenekli de olsalar beyinsiz çoğu.Diagne 10 papel o kısıtlı zamanda çok normaldi bence. Kasımpaşa'da leblebi gibi gol atan herif bizde aynı performansı sergileseydi(attığı gol sayısını demiyorum, oyun içi etkinliğinden bahsediyorum) şu an 20 Papelleri konuşuyorduk kendisi için.
Bu herifin sorunu mental bence daha çok. Yaz sonrası bambaşka bir Diagne izleyebiliriz.
O bölge uzun süre istikrar sağladığımız ender bölgelerden. Her gelen tuttu neredeyse. Üstüne koyarak gitmek lazım şampiyonluğu o kanat getiriyor çünkü.FFP anlaşması varken Babel'e burun kıvırmak olmaz. Her bölgeye bonservis harcayamayız. Buradan gidip EPL yapıp çatır çatır oynadı adam. Bizim ligin tozunu attırır. Kafamdaki tek soru işareti alacağı yıllık olur ama o da 2.5m'den 2 sene ise kabul edilebilir. Babel ve kiralık Bruma/Onyekuru ile min. bonservis ile max. verim alırız. Scout transferini orta sahaya yapmamız lazım. Orası en titiz çalışmamız gereken bölge. Bütçemiz ne kadar fazla olursa o kadar iyi.