Galatasaray, Ryan Babel ile Anlaştı!

paraya bir bak yav
çüş diyorum
yuh diyorum
istifa diyorum istifa!

Babel takımımıza onyekurudan daha çok katkı verecektir.Bu sene gelecek şampiyonluk makası daha da açacak.Türkiyenin bayerni oluyoruz.Babel sadece başlangıç.Eminim bu sene transfer dönemi çok hareketli geçecek.İmparator Şampiyonlar Ligi için kadro kuruyor Türkiye ligi zaten bu saatten sonra çantada keklik.Bejeke feda diyor.febe desen batmış başakşehir zaten avrupanın en yaşlı takımı idi.euro futbolu bırakacak.Önümüzdeki 5 senede 5 şampiyonluk bekliyorum

Sol kanadı otaban yapar .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

15 maçta 5 gol 3 asistlik performans sergilemiş. Her takımın üst düzey olduğunu düşünürsek fena istatistik değil.
Bende yarar aaglayacagimizi düşünüyorum ama fiyat uçuk. Kur daha uçuk.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alacağız bence ama rakam sallama. 2m civarıdır bence. Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'in son dönemki transferlerine bakınca maaş olarak iyi işler yaptığını görüyoruz. 2.5-3 M Euro senede buna vermek kendi yaptığı güzel işlerin üzerini örtmek gibi bir şey.

O yüzden bence rakamlar sallamasyon.

Alacağız bence ama rakam sallama. 2m civarıdır bence. Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'in son dönemki transferlerine bakınca maaş olarak iyi işler yaptığını görüyoruz. 2.5-3 M Euro senede buna vermek kendi yaptığı güzel işlerin üzerini örtmek gibi bir şey.

O yüzden bence rakamlar sallamasyon.
Öyle de eldeki bir kuş daldaki 10kustan iyidir diyip abanmis olabilirler rakama. Malum devre arası diagne ye 10 gömdük. Ki bonus var diyorlar şampiyon olursak.

Öyle de eldeki bir kuş daldaki 10kustan iyidir diyip abanmis olabilirler rakama. Malum devre arası diagne ye 10 gömdük. Ki bonus var diyorlar şampiyon olursak.

Diagne 10 papel o kısıtlı zamanda çok normaldi bence. Kasımpaşa'da leblebi gibi gol atan herif bizde aynı performansı sergileseydi(attığı gol sayısını demiyorum, oyun içi etkinliğinden bahsediyorum) şu an 20 Papelleri konuşuyorduk kendisi için.

Bu herifin sorunu mental bence daha çok. Yaz sonrası bambaşka bir Diagne izleyebiliriz.

Diagne 10 papel o kısıtlı zamanda çok normaldi bence. Kasımpaşa'da leblebi gibi gol atan herif bizde aynı performansı sergileseydi(attığı gol sayısını demiyorum, oyun içi etkinliğinden bahsediyorum) şu an 20 Papelleri konuşuyorduk kendisi için.

Bu herifin sorunu mental bence daha çok. Yaz sonrası bambaşka bir Diagne izleyebiliriz.
Bende aynısını dusunuyorum. Kötü oyuncu değil ama kafası başka yerlerde. Zira geldiği ilk dönem 5 maça çıkmadan 3 defa imaj değiştirdi. Adam büyük kulüp görmemiş ki afalladi. Tipik zenci sersemligini yaşıyor. Ne kadar yetenekli de olsalar beyinsiz çoğu.

FFP anlaşması varken Babel'e burun kıvırmak olmaz. Her bölgeye bonservis harcayamayız. Buradan gidip EPL yapıp çatır çatır oynadı adam. Bizim ligin tozunu attırır. Kafamdaki tek soru işareti alacağı yıllık olur ama o da 2.5m'den 2 sene ise kabul edilebilir. Babel ve kiralık Bruma/Onyekuru ile min. bonservis ile max. verim alırız. Scout transferini orta sahaya yapmamız lazım. Orası en titiz çalışmamız gereken bölge. Bütçemiz ne kadar fazla olursa o kadar iyi.

FFP anlaşması varken Babel'e burun kıvırmak olmaz. Her bölgeye bonservis harcayamayız. Buradan gidip EPL yapıp çatır çatır oynadı adam. Bizim ligin tozunu attırır. Kafamdaki tek soru işareti alacağı yıllık olur ama o da 2.5m'den 2 sene ise kabul edilebilir. Babel ve kiralık Bruma/Onyekuru ile min. bonservis ile max. verim alırız. Scout transferini orta sahaya yapmamız lazım. Orası en titiz çalışmamız gereken bölge. Bütçemiz ne kadar fazla olursa o kadar iyi.
O bölge uzun süre istikrar sağladığımız ender bölgelerden. Her gelen tuttu neredeyse. Üstüne koyarak gitmek lazım şampiyonluğu o kanat getiriyor çünkü.
Geçen sene Rodriguez gomis ortaklığı yapmıştı bunu. Gomis in gollere bakarsak çoğunu al da at demiş Rodriguez.
Bu sene de onyekuru taşıyor.

Son düzenleme:
Bence hoca necati gibi kullanacak babeli

Babel iyi transfer de onu besleyecek adamları da almak gerek.

Geri
Üst Alt