Galatasaray, Salih Uçan'la Anlaştı İddiası

Sadece bize karsi mi iyi onyuor bu adam. Bugun vasat oynayan oyuncu. Bizde de boyle oynacayacaksa gelmesin.

Sadece bize karsi mi iyi onyuor bu adam. Bugun vasat oynayan oyuncu. Bizde de boyle oynacayacaksa gelmesin.
Heyecan yokki buyuk maclarda heyecan var hedefsiz takimda oynamak cok zor buraya geldimi uzerinde baski olacak taraftarda oldumu oynar oynamazsa yedek kalir alanyada formasi garanti salmasi dogal

Alanya genel olarak bok gibiydi ne anlatıyorsunuz yav.

Gümrük zaten her top alışında 2li 3lü bastı buna.

macları izlemeden özellikle yorum yapmayın dün hatay bugun alanya bu iki takımda feneri katlayarak ezdi kaleciyi kaleye soktular yine gol olmadı
ne boupendza ne salih bize özel oynamıyorlar

Genel anlamda bizim maçlarda ayrı efor sarf ettiği gerçeği de var.

Sosyal medya ki hareketlerini beğenmiyorum pek, fenerli topçular ile yakınlığı fenerbahçe resimleri filan.

Bizimle uyuşmayacağını düşünüyorum, ama yerli statüsünde de gerekli bir oyuncu. Teknik heyet bilir, alacaklar mı bakıcaz.

Alanya genel olarak bok gibiydi ne anlatıyorsunuz yav.

Gümrük zaten her top alışında 2li 3lü bastı buna.

Geçen haftaki çabasının %10'u bile yoktu açıkcası sahada. Ne hücum, ne de savunma tarafında. Ya kendini gereğinden fazla bir ispat çabasına girdi ya da Ali üstünden bayağı iyi bir prim vaadi geldi. Sadece Salih değil, Davidson, Berkan filan da bayağı ayağının ucuyla oynadı. Hani maç 3 gün önce oynansa neyse diyeceğim de 1 hafta dinlendikten sonra tüm takımın yekten bu kadar düşüp ligin en helva takımına fizik mücadelesinde kaybetmesi bizim maçta ayrı bir operasyona girişildiğinin ispatı gibi.

Genel anlamda bizim maçlarda ayrı efor sarf ettiği gerçeği de var.

Sosyal medya ki hareketlerini beğenmiyorum pek, fenerli topçular ile yakınlığı fenerbahçe resimleri filan.

Bizimle uyuşmayacağını düşünüyorum, ama yerli statüsünde de gerekli bir oyuncu. Teknik heyet bilir, alacaklar mı bakıcaz.
Bu önemli husus benim de aklımı karıştırıyor

Yav orta saha oyuncusunun performansı zaten takımın kendisiyle doğrudan bağlantılı olur genelde, kanat oyuncusu değil ki bu bassın gitsin. Bizde rahat iş yapar bence, hiç oynamasa Belhanda kadar oynar orası net.

Bu önemli husus benim de aklımı karıştırıyor
İrfan transferinin akşamı başarılar kardeşim diye yorum attı.

Tabi insanların özel hayatı arkadaşlıkları, ona biz karışamayız da Galatasaray ile olan durumu belli idi.

Buraya gelecekse kafasında ki her haltı kenara bırakarak gelmesi lazım. Oynamaya değil de yatmaya gelirse zaten mimli bir herif, taraftar fenerbahçe ile ilgili olan mevzuları açar. Zaten Fatih Terim'in öyle bir oyuncuyu alacağını düşünmem, buraya kalbi Galatasaray için atan adamları alıyor genelde.

Geçen haftaki çabasının %10'u bile yoktu açıkcası sahada. Ne hücum, ne de savunma tarafında. Ya kendini gereğinden fazla bir ispat çabasına girdi ya da Ali üstünden bayağı iyi bir prim vaadi geldi. Sadece Salih değil, Davidson, Berkan filan da bayağı ayağının ucuyla oynadı. Hani maç 3 gün önce oynansa neyse diyeceğim de 1 hafta dinlendikten sonra tüm takımın yekten bu kadar düşüp ligin en helva takımına fizik mücadelesinde kaybetmesi bizim maçta ayrı bir operasyona girişildiğinin ispatı gibi.
Gümrük, Ndao ve Borini ile oyunlarını net bozdu, derinden çıkardıkları tüm topları kanatlara açıp çıktılar. Geriye de yaslanmadılar, bu şartlarda bence anormal bir durum yok.

Zaten asıl problem Babacar yoktu; o olmayınca ilerde hiç top tutamadılar.

Alanya geçen hafta da bir şey üretemedi, tek sıkıntı bizim geri çekilmemiz ve Gümrük kadar kontra tehditi gösterememiz oldu.

Kupa maçındaki Alanya ikisinden de iyidi ama o maça ayrı motive olmaları normaldi zaten.

Geri
Üst Alt