Ender Nadil
Sarı Üye
- 2 Eylül 2019
- 676
- 529
- 243
Sadece bize karsi mi iyi onyuor bu adam. Bugun vasat oynayan oyuncu. Bizde de boyle oynacayacaksa gelmesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Heyecan yokki buyuk maclarda heyecan var hedefsiz takimda oynamak cok zor buraya geldimi uzerinde baski olacak taraftarda oldumu oynar oynamazsa yedek kalir alanyada formasi garanti salmasi dogalSadece bize karsi mi iyi onyuor bu adam. Bugun vasat oynayan oyuncu. Bizde de boyle oynacayacaksa gelmesin.
Alanya genel olarak bok gibiydi ne anlatıyorsunuz yav.
Gümrük zaten her top alışında 2li 3lü bastı buna.
Bu önemli husus benim de aklımı karıştırıyorGenel anlamda bizim maçlarda ayrı efor sarf ettiği gerçeği de var.
Sosyal medya ki hareketlerini beğenmiyorum pek, fenerli topçular ile yakınlığı fenerbahçe resimleri filan.
Bizimle uyuşmayacağını düşünüyorum, ama yerli statüsünde de gerekli bir oyuncu. Teknik heyet bilir, alacaklar mı bakıcaz.
İrfan transferinin akşamı başarılar kardeşim diye yorum attı.Bu önemli husus benim de aklımı karıştırıyor
Gümrük, Ndao ve Borini ile oyunlarını net bozdu, derinden çıkardıkları tüm topları kanatlara açıp çıktılar. Geriye de yaslanmadılar, bu şartlarda bence anormal bir durum yok.Geçen haftaki çabasının %10'u bile yoktu açıkcası sahada. Ne hücum, ne de savunma tarafında. Ya kendini gereğinden fazla bir ispat çabasına girdi ya da Ali üstünden bayağı iyi bir prim vaadi geldi. Sadece Salih değil, Davidson, Berkan filan da bayağı ayağının ucuyla oynadı. Hani maç 3 gün önce oynansa neyse diyeceğim de 1 hafta dinlendikten sonra tüm takımın yekten bu kadar düşüp ligin en helva takımına fizik mücadelesinde kaybetmesi bizim maçta ayrı bir operasyona girişildiğinin ispatı gibi.