Galatasaray, Salih Uçan'la Anlaştı İddiası

fb forması giymiş adam nasıl hasta galatasaraylı oluyor. bu hasta galatasaraylıysa biz neyiz
Benim anneme fener forması hediye etmiş komşu.15 dk içinde başka birine vermiş, evden uzaklaştırmış.Hemen evden def ettim içim içimi yedi diyo pis şeytan evime zarar verir diyo...Rengi bile illet sarısı bile fülorasan lamba gibi diyo :giggle:
Bizim hasta lık tanımımız böyle...
Bizler zırdeliyiz o zaman hastanın 2-3 tık üstü

bay terim'in salihi isteyeceğini sanmıyorum

salihi napacak

Benim anneme fener forması hediye etmiş komşu.15 dk içinde başka birine vermiş, evden uzaklaştırmış.Hemen evden def ettim içim içimi yedi diyo pis şeytan evime zarar verir diyo...Rengi bile illet sarısı bile fülorasan lamba gibi diyo :giggle:
Bizim hasta lık tanımımız böyle...
Bizler zırdeliyiz o zaman hastanın 2-3 tık üstü
İste örnek Galatasaraylılık :tbr:

Forumda Galatasaray Efendisi olupta Fenerium'dan alışveriş yapanlar utansın @Tahir Mahir Koç

sent via GSC

gazeteler kapanınca mutlu olabilirim paso yalan haber

İyi kötüden ziyade oynamak istediğimiz futbola uygun bir topçu.

Ben de hasta Galatarasaylıyım, transfer etseler beni de keşke....​

Salıh ucan ıyı bır futbolcu Alanya ya cok katkı sagladı bence bızde olur Avrupada oynamıs bır cocuk

Ben beğeniyorum Salih'in Alanya'da oynadığı futbolu ligde sivrilen bir-iki tane yerli oyuncu var Adem Büyük-Muhammet Demir-Efecan Karaca ve bir de Salih Uçan'ı ve Berat Özdemir'i söyleyebilirim başka da oynadığı futbolla sivrilen yerli oyuncu yok

Geri
Üst Alt