Galatasaray, Salih Uçan'la Anlaştı İddiası

Mecburen. Ne içeceğime karar veremedim. Güzel şaraplar görüyorum piyasada. Güne de uygun içki. Aylardır alkol almıyorum rakıyla bodoslama girmeyi düşünmüyorum.

Ben raki sevmem daha dogrusu severdim ama igreniyorum 10 yildir falan icemiyorum, zaten beraber raki icebilecegim veya raki seven bir Türk arkadasim da yok acikcasi :asd:

Bir bayan varsa yaninda sarap güzel tercihdir. Ben bi arkadasa gidecegim yarin, Long Island yapmak istiyormus malzemelerini aldirtti bana. Bakayim kendim ondan mi icerim yoksa baska birsey mi alirim yarin karar veririm.

Devre arasi alanya bırakmaz. Salihe itiraz edenler sınır geldigini unutuyor galiba hatirlatayim.

Ben raki sevmem daha dogrusu severdim ama igreniyorum 10 yildir falan icemiyorum, zaten beraber raki icebilecegim veya raki seven bir Türk arkadasim da yok acikcasi :asd:

Bir bayan varsa yaninda sarap güzel tercihdir. Ben bi arkadasa gidecegim yarin, Long Island yapmak istiyormus malzemelerini aldirtti bana. Bakayim kendim ondan mi icerim yoksa baska birsey mi alirim yarin karar veririm.

Almanya'da tam kapanma yok muydu?

Sonraki potansiyel transferine kadar yüksekten uçan avare taraftarın ağzını kapatacak bir isim olmasını dilerim.

Geri
Üst Alt