Galatasaray, Salih Uçan'la Anlaştı İddiası

#YRW🦁

Galatasaray, Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Salih Uçan ile anlaşma sağladı.

haluk_ayyildiz
IJGYdEWW_400x400.jpg

Galatasaray, Alanyaspor ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Salih Uçan ile anlaşma sağladı.

(@haluk_ayyildiz)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yabancı sınırı açısından iyi olur. Bize oynadığı futbol iyidi. Önünde Taylan ve Emre k. Örnekleri var.

Fiyat yükseltmek için başka takım araya sokuyorsa anında vazgeçmek lazım. Bizim kariyer ve bu renkler için oynayacak adamlara ihtiyacımız var. Para için oynayanların sonu nasıl oluyor görüyor herkes fb’de.

Rakip takımın oyuncularını pek takip etmiyorum. Salih gercekten fark yaratır mı?

Konferans liginde bize kupayi kazandiracak orta saha sekilleniyor. Taylan, Salih, Gedson, Kilinc

Ligin yarısında bize karşı oynadığı motivasyonla oynayabilirse forması emekli edilir.

Bir yorumcu demişti ismini hatırlamıyorum. Fenerbahçe bunu Romaya kiraladığında Roma’ya İtalya içinde başka takıma vermesine müsade etmemiş, eğer ki verseydi şuan başka yerlerde olabilirdi dedi. Roma kadro kalitesi içinde kadroya girmekte zorlandı diye. Alırlarsa iyi bir iş yaparız diye düşünüyorum.

Bir yorumcu demişti ismini hatırlamıyorum. Fenerbahçe bunu Romaya kiraladığında Roma’ya İtalya içinde başka takıma vermesine müsade etmemiş, eğer ki verseydi şuan başka yerlerde olabilirdi dedi. Roma kadro kalitesi içinde kadroya girmekte zorlandı diye. Alırlarsa iyi bir iş yaparız diye düşünüyorum.

Bir Fenerli yorumcu olsa gerek çünkü geçtim Roma'yı, bonservisini alan Empoli bile 1 sezonun 3'te 1'ini oynatıp sene sonu beleşe dehlemişti.

Geri
Üst Alt