Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.030
- 101.256
- 5.238
bu kim la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şarkıcı ayrıca tribünün tam merkezinden gelen birisi hiçbir zaman Galatasaraylılığını gizlemeyen aynı zamanda konserde bile Galatasaray vurgusu yapan bir insan.bu kim la
Şarkıcı ayrıca tribünün tam merkezinden gelen birisi hiçbir zaman Galatasaraylılığını gizlemeyen aynı zamanda konserde bile Galatasaray vurgusu yapan bir insan.
Dinlemişsindir en kötü 1 şarkısını yazın her yerde çalıyordu.şarkıcılığını bilmem ama taraftarsa kardeştir.
Dinlemişsindir en kötü 1 şarkısını yazın her yerde çalıyordu.
Geçen sene direk maç sonu apar topar yapıldı bu organizasyon bayadır planlanıyordur hatta fener maçından sonra yaşananlardan sonra daha gösterişli kutlayacağımıza katılıyorum.Geçen seneden daha iyi bir organizasyon olacaktır diye düşünüyorum. Uzi falan ne kadar gerekli ama rap severlerde var o yüzden bir şey demiyorum. Lakin Simge, Kenan Doğulu'da olsa daha iyi olurdu.
ardından kal bu sene-muazzez ersoy -erden timur edition .Dursun çıkıyor platforma
Sizlere bir müjdem var, bugüne sakladık..
Erden Timur Sportif a.ş de yine bizimle olacak diyor
ya da 'işte yeni sportif aş başkanvekilimiz' diyorardından kal bu sene-muazzez ersoy -erden timur edition .