Galatasaray Şampiyonluk Kutlaması

Geçen sene direk maç sonu apar topar yapıldı bu organizasyon bayadır planlanıyordur hatta fener maçından sonra yaşananlardan sonra daha gösterişli kutlayacağımıza katılıyorum.
Daha güzel bir şey olacaktır ama bir GS'li bilir ki yine eksikler hatalar olacaktır ve yine hepimizin beklediği yer oyuncuların hangi şarkılarla sahneye çıkacağı bölümdür.

ya da 'işte yeni sportif aş başkanvekilimiz' diyor

Konuşulan Erden Timur'un bir şekilde ikna edilip kalacağı en kötü transfer sezonu sonuna kadar sonuçta planlamalar ön görüşmeler hep yapılmıştır bitirilsin diye. Kalmazsa konuşulan isimler Ali Yüce- İbrahim Hatipoğlu tabi GS burası hiç bir şeye imkansız da diyemiyorsun.

bi ali cabbar şarkısı tuttu diye tutup kolundan salak saçma bi adamı getirmişler ayıptır ya. adam gibi sanatçı mı kalmadı camiada?

Suat Atesdagli'nin essiz ve ustun performansini dinlemek icin yurtdisindan gelip katilacagim. Hopdedik Ayhan'da isin kremasi olacak. Harika bir muzik ve sunum deneyimi.

GOlqI7BWsAAMS9w

adam sağlam gsli hakkıdır bence
Ben de sağlam gsliyim üstad, ben de mi çıkayım madem? Taraftarı ne ile eğlendirecek bu adam? Eğlenmeye mi gidiyorlar ali Cabbar dinlemeye mi? Slow şarkısı dolu adamın. Edis'i anlayabilirim adamın şarkıları hareketli eyvallah. Hemen ertesi gün değil cuma / cumartesi yapıp daha görkemli bir kutlama beklerdim

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de sağlam gsliyim üstad, ben de mi çıkayım madem? Taraftarı ne ile eğlendirecek bu adam? Eğlenmeye mi gidiyorlar ali Cabbar dinlemeye mi? Slow şarkısı dolu adamın. Edis'i anlayabilirim adamın şarkıları hareketli eyvallah. Hemen ertesi gün değil cuma / cumartesi yapıp daha görkemli bir kutlama beklerdim

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ali cabbar ile ünlenen birisi değil şarkılarını muhakkak duymuşsunuzdur ama ismini bilmiyorsunuzdur bayağı dinlenen şarkıcılardan.

Inleyen nağmeler de çalmalı bugün mutlaka.

Geri
Üst Alt