Galatasaray Saracchi‘yi Tutmayacak!

Sakatlanan oyuncular beni çok geriyor.

Akbaba, falcao, sarrachi gibi oyunculara güvenip yola cikamazsin.

Sene sonu kadroda ciddi temizlik olmali.

Mesajları okudum da niye duran top kullanabilen bek arıyoruz onu anlamadım. Misal saracchi tarzı bindiren bek olsa orta saha veya kanat alacağın oyuncu çok iyi duran top kullansa olmuyor mu?

3-4 milyona bırakırsa kulübü alırız bence.

Makul bir ücrete anlaşırdak kalmasında fayda olabilir ama ucuza vermezler

Leipzig'de oynayamayacağı bariz, bizim isteğimize bakar 3-4 milyon euro bandına bonservisi verilir tahminim...

Saracchi tamamen hızıyla oynayan bir bek başka hiç bir artısı yok gözümde.
Leipzig yanlış yatırım yapmış bu kadar sakatlanan çelimsiz bir bek dünya futbounda iş yapmaz.
İki sene sonra bedava verecek klüp ararlar para yatırmaya gerek yok

durumu kronik mi acaba yaw. formunu yakaladıktan sonra bir şekilde 1-2 hafta içinde sakatlanıyor

Açıkçası zaman zaman gösterdiği performansları beğeniyorum. Bazı maçlarda gerçekten iyi işleri vardı. Ama işte sakatlık konusu büyük sorun. Artı olarak bonservis de yüksek. Üstünü çizip geçmez lazım maalesef.

Saracchi tamamen hızıyla oynayan bir bek başka hiç bir artısı yok gözümde.
Leipzig yanlış yatırım yapmış bu kadar sakatlanan çelimsiz bir bek dünya futbounda iş yapmaz.
İki sene sonra bedava verecek klüp ararlar para yatırmaya gerek yok
çok yanlış bir yorum bu

Bence sene sonu, Melo modeliyle tekrar kiralanacak. Uygun bir opsiyonla ( 4-5 milyon euro) kiralarsak müthiş olur bence.
Yabancı kuralı ne olacak bilmiyorum ama, sol bek pozisyonunu transfer, saracchi, emre taşdemir yaparsak harika olur.

Ne yapıp edip takımda tutulmalı dünya kupası felanda geliyor 3.5 milyon euro gibi bir rakama zorlanmali

Sakatlığı niye oluyor kimsenin bildiği yok bu kadar sık sakatlanması çok can sıkıcı. Doktorlar onay veriyorsa riske girilir ama bizim doktorlar değil. Saracchiyi yoksa beğenirim bence ligin en iyisi. Millet gelmiş burada sağdan soldan duyduklarıyla saracchiyi gömmeye çalışıyor. Sakatlığı dışında yapacağınız her eleştiri çok boş beyler fazla zorlamayın

bu haberler şu dönemde kasıtlı çıkarılıyor
durduk yere hangi yönetici bu bilgiyi verdi biz saraccihi yi tutmayacagız diye
yeter artık sallama haberlerden
ayrıca resmen oyuncularn moralini bozmak için cıkan haberler
fenerle ilgili bir tane böyle haber varmı

hele birde GALAFANS diye bi twitter hesabı var sabah akşam Mustafa mohammed in haberini yapıyor
neymiş isterlerse zambelek başka takıma satarmış

Geçen bende bundan bahsetmiştim. Ne beşiktaş ne fener hiçbirinde böyle haberler yok. Varsa yoksa bizim oyuncular bir yerelere gönderiliyor.

Geri
Üst Alt