Galatasaray Saracchi‘yi Tutmayacak!

Geçen yaz 18 yaşında yeni Zelandalı bir sol bek vardı alabileceğimiz. Belçika’dan st. Truiden 1 milyona almış. Keşke saraç yerine onu alsaydık. Sol bek sorununu çözmüş olurduk.

Bak mesela Mariano ornegi de verebilirim, bizde oynadigi her sezon 5-6 asisti var. Bek dedigin ya hucumda iyi olacak ya da defansta adam kacirmayacak. Saracchi'de bu iki özellik de yok, sadece pas oyununda etkili. Neyini begeniyorsunuz bu adamin cidden anlamiyorum
Asla pes etmemesini, hırsını.
İçeri kat etmesini, sıfıra inip bilinçli orta yada pas atmasını.
Bence hücumda gayet iyi.
Daha iyisi bize gelmez hele bu yaşta hiç gelmez.

Defansif olarak Marcao ile bir şekilde hallediyorlar.
Sol taraftan öyle aman aman atak yediğimiz maçı da hatırlamıyorum ben.

Sakatlık konusu olmasa 15 milyon eder hele o pasaportla rahat eder.

Ama tabii gönderelim, Ömer Bayram oynasın. O mükemmel vücuduyla, vücut çalımı atarken yüzü ile yere kapaklansın.
Sağa da Sabri geçsin ne dersin ?

Gscimbom mobil

Mevzu Sarachi değil burada Caner'e daha iyi bek diyen birine zaten neyi iyi yaptığını anlatmaya gerek yok, savlarının hepsinin arkası boş. Caner'i önerdin ya ötesi yok.

Mariano gibi bir adam önersene mesela düşük maliyetli? Mevzu adam kaçırmaksa o da kaçırıyordu?

Yukarıda da en az 7-8 asist yazmışsın hala bir isim göremedim. Kim bu senede en az 7-8 asist yapan bekler acaba, Arnold, Tavarnier, Alphonso ve Robertson'dan başka var mıdır ya da.

Burada bir ton var, tutup da bunlardan birini getirin demiyorum ben. Saracchi bizim kalitemizde bir topcu degil bundan bahsediyorum, bu sezon 1 asisti var sadece, tamam kabul edilir ama defansif olarak ne verdin diye sorarlar adama, ikisini de beceremiyor bu. Ne gol katkisi var ne defansif katkisi var, sakatlanip duruyor durmadan. İkisini de beraber yapabilen bir bek dünyada zaten yok. Saracchi'nin nesini begeniyorsunuz ben bunu soruyorum size

Saracci gayet iyi adam, hatta geçmişte bazı maçlarda onun hakkında yanıldığım oldu.

Saracci 2 maçtır yok sol taraf resmen felç. fakat sakatlık işi sıkıntı tabi. Nötrüm bu konuya

Bizim takımda sürekli sakatlık yaşayan oyuncu hiç yok sanki.. bizden gitse sakatlanmaz bu kadar

Asla pes etmemesini, hırsını.
İçeri kat etmesini, sıfıra inip bilinçli orta yada pas atmasını.
Bence hücumda gayet iyi.
Daha iyisi bize gelmez hele bu yaşta hiç gelmez.

Defansif olarak Marcao ile bir şekilde hallediyorlar.
Sol taraftan öyle aman aman atak yediğimiz maçı da hatırlamıyorum ben.

Sakatlık konusu olmasa 15 milyon eder hele o pasaportla rahat eder.

Ama tabii gönderelim, Ömer Bayram oynasın. O mükemmel vücuduyla, vücut çalımı atarken yüzü ile yere kapaklansın.
Sağa da Sabri geçsin ne dersin ?

Gscimbom mobil
Bilincli bir orta yapamiyor işte ondan bahsediyorum, Ömer çöpü de hırslı ona bakarsan, hırs bir yere kadar. Saracchi'nin tek ozelligi pas oyunda iyi olması, yaptıgı asistlerle de bunu kanitliyor zaten. Ama bu tek başına yeterli degil dedigim gibi. Ben mesela Linnes'i de yetersiz goruyorum, çalışkan olması hırslı olması bir şeyi değiştirmiyor

Umut Meras + bonservisi elinde olan sol bek aliriz yerine.

2 maç oyunuyor 3 maç sakat. Böyle bir futbolcuya dünyanın hiçbir kulübü tahammül göstermez.

Burada bir ton var, tutup da bunlardan birini getirin demiyorum ben. Saracchi bizim kalitemizde bir topcu degil bundan bahsediyorum, bu sezon 1 asisti var sadece, tamam kabul edilir ama defansif olarak ne verdin diye sorarlar adama, ikisini de beceremiyor bu. Ne gol katkisi var ne defansif katkisi var, sakatlanip duruyor durmadan. İkisini de beraber yapabilen bir bek dünyada zaten yok. Saracchi'nin nesini begeniyorsunuz ben bunu soruyorum size

Bu mu ya mevzu? Tmden bakalım asist sayısına göre sıralayalım sonra alalım 10 asisti olanı? Bir de bunu diyen adam gelmiş Sarachi ne halta yarıyor diyor.

Dribblinglerini, her pas kanalına girmesini, çevikliğini, çabukluğunu, topu ileri taşıyan belki de takımdaki tek adam olmasını nasıl anlatayım ben sana bu şartlarda.

Ronaldoyla Messi de bok gibi oyuncu, nesini beğeniyorsunuz anlamıyorum yazmak ne kadar boşsa senin yazdığın da o kadar boş.

Hala 1 tane bize uygun bek önerisi görmedim, Caner'i önerdin gerçi pardon, bizde olsa ilk söven sen olurdun kesin o da ayrı konu.

Philipp Max var. Ama o kriterlere uyan adamlar türkiyeye gelmez. Gelmeye sicak baksa bile, +2 milyon maas ve 10 milyon bonservisden baslar o tarz oyuncular herhalde.

bu sezon fena degil aslinda ama zirt pirt sakatlik sorunu yasadigi icin alinmamasi normal.

Ben eğer mümkün ise 1 sene daha kiralama, mümkün değilse uygun bir bonservis için pazarlık yapılması taraftarıyım.
Saracchi iyi özellikleri olan, oynamak istediğimiz futbol aklına uygun bir futbolcu. Biraz fazla maç kaçırdığı doğru ama Umut Meraş/Berkan Emir tarzı bir isimle yedeklenirse önümüzdeki sezon için ben takımda kalmasını olumlu bulurum.

Sarrachi iyidir de ah birde sakatlıkları olmazsa , gerçi belki de o zaman biz alamayız. Bir yandan da şunu düşünmüyor değilim istemiyoruz ayağına yatıp fiyatı aşağı çekme taktikleri filan.

Yabancı sınırı geliyorken müzmin sakat yabancıyı tutalım diyenleri tebrik ediyorum

Ah şu kas sakatlıklarının, gözü kör olsun.

Vucut 10 mac arka arkaya oynamayi elvermiyor, boyle bir oyuncuya yatirim yapacak (mali) luksumuz yok

Geri
Üst Alt