Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.176
- 6.592
- 1.243
Geçen yaz 18 yaşında yeni Zelandalı bir sol bek vardı alabileceğimiz. Belçika’dan st. Truiden 1 milyona almış. Keşke saraç yerine onu alsaydık. Sol bek sorununu çözmüş olurduk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asla pes etmemesini, hırsını.Bak mesela Mariano ornegi de verebilirim, bizde oynadigi her sezon 5-6 asisti var. Bek dedigin ya hucumda iyi olacak ya da defansta adam kacirmayacak. Saracchi'de bu iki özellik de yok, sadece pas oyununda etkili. Neyini begeniyorsunuz bu adamin cidden anlamiyorum
Mevzu Sarachi değil burada Caner'e daha iyi bek diyen birine zaten neyi iyi yaptığını anlatmaya gerek yok, savlarının hepsinin arkası boş. Caner'i önerdin ya ötesi yok.
Mariano gibi bir adam önersene mesela düşük maliyetli? Mevzu adam kaçırmaksa o da kaçırıyordu?
Yukarıda da en az 7-8 asist yazmışsın hala bir isim göremedim. Kim bu senede en az 7-8 asist yapan bekler acaba, Arnold, Tavarnier, Alphonso ve Robertson'dan başka var mıdır ya da.
Bilincli bir orta yapamiyor işte ondan bahsediyorum, Ömer çöpü de hırslı ona bakarsan, hırs bir yere kadar. Saracchi'nin tek ozelligi pas oyunda iyi olması, yaptıgı asistlerle de bunu kanitliyor zaten. Ama bu tek başına yeterli degil dedigim gibi. Ben mesela Linnes'i de yetersiz goruyorum, çalışkan olması hırslı olması bir şeyi değiştirmiyorAsla pes etmemesini, hırsını.
İçeri kat etmesini, sıfıra inip bilinçli orta yada pas atmasını.
Bence hücumda gayet iyi.
Daha iyisi bize gelmez hele bu yaşta hiç gelmez.
Defansif olarak Marcao ile bir şekilde hallediyorlar.
Sol taraftan öyle aman aman atak yediğimiz maçı da hatırlamıyorum ben.
Sakatlık konusu olmasa 15 milyon eder hele o pasaportla rahat eder.
Ama tabii gönderelim, Ömer Bayram oynasın. O mükemmel vücuduyla, vücut çalımı atarken yüzü ile yere kapaklansın.
Sağa da Sabri geçsin ne dersin ?
Gscimbom mobil
![]()
Uluslararası en çok asist yapanlar
Die Statistik Top-Vorlagengeber zeigt die weltweit besten Vorlagengeber der ausgewählten Saison 19/20 an.www.transfermarkt.com.tr
Burada bir ton var, tutup da bunlardan birini getirin demiyorum ben. Saracchi bizim kalitemizde bir topcu degil bundan bahsediyorum, bu sezon 1 asisti var sadece, tamam kabul edilir ama defansif olarak ne verdin diye sorarlar adama, ikisini de beceremiyor bu. Ne gol katkisi var ne defansif katkisi var, sakatlanip duruyor durmadan. İkisini de beraber yapabilen bir bek dünyada zaten yok. Saracchi'nin nesini begeniyorsunuz ben bunu soruyorum size
Niye revir iyi calissin diye mi renktasİmkan varsa tutmalı